Aules d'estudi i sales de treball

Aules d’Estudi

Si voleu un ambient adequat per estudiar i preparar exàmens, la Regidoria de Cultura posa a l’abast dels estudiants un seguit d’espais que funcionen durant tot l’any. En èpoques d’examen, el servei es reforça ampliant horaris i un punt de servei addicional gràcies a la col·laboració de la Unitat de Joventut.

Centres i horaris

Horaris:

Biblioteca Tecla Sala (av. de Josep Tarradellas, 44). En l’horari habitual de l’equipament en la mateixa biblioteca i caps de setmana de 10 a 22 hores.

Biblioteca Josep Janés (c. del Doctor Martí Julià, 33). De dilluns a diumenge, de 10 a 22 hores

Centre Cultural i Biblioteca la Bòbila (pl. de la Bòbila, 1). De dilluns a diumenge, de 10 a 22 hores

Auditori Barradas (rambla de Just Oliveras, 56). De dilluns a diumenge de 10 a 22 hores

Centre Cultural Santa Eulàlia (c. de Santa Eulàlia, 60). A partir del 9 de juny, de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Caps de setmana, de 10 a 22 hores.

Espai Jove de Ca n‘Arús (av. del Carrilet, 312). De dilluns a dissabte, de 17 a 21 h

Gornal Activa (c. de Can Tries, 20). De dilluns a divendres, de 15 a 20.30 h

Nou Sidecar (c. Teide, 20). De dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30 hores

Normes d'ús a les aules d'estudi

A la normativa de funcionament de les aules s’afegeix el protocol de seguretat anti-Covid. Els espais comptaran amb un registre d’assistència que recollirà l’ús que se’n faci de l’aula cada dues hores; es reforçarà el servei de neteja i es posarà a l’abast dels usuaris materials de desinfecció per higienitzar l’espai de manera individual.

Sales de treball en grup de la Biblioteca Central Tecla Sala

La biblioteca Tecla Sala disposa de 6 sales per fer treballs en grup. Aquestes sales estan a la primera planta de la biblioteca.

Per fer-ne ús, les sales es poden reservar per un màxim de 6 persones, majors de 12 anys i durant un temps de dues hores per carnet d'usuari.

Les reserves es poden fer directament al taulell de la biblioteca, per telèfon (93 403 26 30) o per correu electrònic. Per fer ús de la sala, cal deixar el carnet d'usuari al taulell del Servei d'Informació.

Normes d'ús a les Sales de treball de la Biblioteca Tecla Sala

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.