Exposicions

Pintura, escultura, fotografia, dibuix.... La biblioteca, com a lloc de cultura, ofereix un espai per a totes aquelles manifestacions artístiques que qualsevol entitat, persona o col·lectiu vulgui donar a conèixer.

Agenda

 • Veure imatge de Exposició:  Això Sí té nom, un recorregut per les Violències Masclistes (nova finestra)
  Del dilluns 14 de novembre al dissabte 17 de desembre

  Exposició:  Això Sí té nom, un recorregut per les Violències Masclistes

  Biblioteca Plaça Europa

  Una exposició de sensibilització ciutadana que fa un recorregut per totes les violències masclistes exercides vers les dones i la seva tipificació a la llei catalana.

  L'Associació de Dones Feministes La Frontissa és la creadora i comissària d’aquesta exposició que identifica i visibilitza les diverses violències masclistes que pateixen les dones: psicològica, física, sexual, econòmica, institucional, vicària, ambiental, etc.

  La biblioteca ha preparat un centre d'interès de llibres i pel·lícules al voltant d'aquest tema que es poden anar consultant al llarg del recorregut de l’exposició i que es poden emportar en préstec.

  L’exposició es podrà visitar del dilluns 14 de novembre fins el dissabte 17 de desembre .

  Entrada lliure.

 • foto expoVeure imatge de EXPOSICIÓ (nova finestra)
  Del divendres 16 al divendres 30 de desembre

  EXPOSICIÓ

  Biblioteca la Florida

  A càrrec Ester Targa

  Mostra del procés creatiu de les participants dels tallers d'artteràpia transdisciplinar del projecte Educart (coordinat per l'Associació per la recerca i l'acció social VINCLE), el qual pretèn acostar les arts i la cultura a les veïnes d'alguns barris de l'àrea metropolitana, entre ells, el barri de la Florida. La mostra comprèn el viatge creatiu iniciat  des del desembre del 2021 al desembre del 2022, un any ple de canvis marcats per les conseqüències de la pandèmia i que ha sigut la llavor per posar la mirada dins i (re)aprendre noves maneres d'expressar, imaginar i ser. Aquesta mostra també pretén visibilitzar el treball de les artistes participants, dones sense una formació artística reconeguda que les acompanya però que tenen molt a dir. Perquè l'art no entén de fronteres, edat o classe. Si parteix de la necessitat, llavors, és verdader.

  Del 16 al 30 de desembre.

  Ignauguració i presentació, divendres 16 de desembre

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.