Prestatge virtual d'Idiomes

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona té un prestatge virtual d'Idiomes que la Biblioteca la Bòbila dinamitza. En aquest prestatge podeu trobar notícies i recomanacions fetes per bibliotecaris i bibliotecàries i recursos per a l'aprenentatge de vuit llengües diferents. A cada idioma també es fa una selecció dels mètodes-gramàtiques, narrativa-poesia-teatre, còmics, cinema, música, revistes i recursos adreçats als infants que pots trobar a les biblioteques de la xarxa.

Fons d'autoaprenentatge d'idiomes

A totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposem de material per a l'aprenentatge d'idiomes estrangers i, per a l'aprenentatge i perfeccionament del català i del castellà per als nouvinguts i residents. També es disposa d'altres recursos per a la pràctica d'idiomes: revistes, lectures segons el nivell d'aprenentatge, música, cinema, novel·la en llengües estrangeres... i per descomptat, mitjançant la connexió a internet, que et facilitem. Pots connectar-te a una font inesgotable de recursos, per a l'autoaprenentatge de qualsevol idioma.

Per ajudar-te a triar, la Biblioteca la Bòbila ha realitzat una selecció de cursos i recursos generals, i específics de: alemany, anglès, àrab, castellà, català, francès, grec clàssic, italià i llatí. Els pots trobar a Arma't de recursos, blog creat per aquesta biblioteca.

A les Biblioteques de L'Hospitalet també es fan grups de conversa en català, castellà i anglès, Clubs de lectura fàcil en català i castellà i Clubs de lectura en anglès. Adreça't a la teva biblioteca!

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.