EBiblio

L’eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes, també els equipaments de L’Hospitalet.

La col·lecció inicial és de 1.900 títols de ficció i no ficció, diferents temàtiques i gèneres, en català i castellà. Per accedir-hi només cal tenir el carnet d’usuari i disposar d’una clau. La descàrrega es pot fer a diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. El servei està disponible a l’adreça electrònica http://catalunya.ebiblio.es/opac/#index També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a  Android i iOS.

Com en el llibre convencional, el préstec té una caducitat, es fa per 21 dies renovables. L'avantatge és que no cal fer devolució perquè es desconnecta automàticament. Els usuaris poden accedir només a dos llibres electrònics simultàniament.

 

Constel·lacions literàries. Nova Galàxia Còmic Tecla!!!

THIS SUMMER, ENGLISH BOOKS TO READ FROM #EBIBLIO

Here are some awesome reads that you may want to check out this summer from EBIBLIO (https://catalunya.ebiblio.es/). You will find history, romance, adventure, mystery, short stories... Download the PDF and click on the covers to access our ebook lending platform. You are a few clicks away from reading in English, and remember that the only thing you need is your library card :-)

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.