• Comparteix: 
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Taller d’iniciació a l’escriptura poètica, amb David Trashumante

#AcròbatesLH
Data: 27 de novembre de 2021
Hora: 10:30
Duració aprox.:2 hores 0 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït
Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro)
C. Riera de l'Escorxador 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Com en les darreres edicions, el Festival Acròbates organitza aquest taller d’iniciació a l’escriptura poètica amb tres poetes que passaran enguany la 16a edició del festival: Benjamín Prado (6 de novembre), Anna Gual (20 de novembre) i David Trashumante (27 de novembre).

Tres poètiques diferents però potser maneres semblants d’enfrontar-se al paper en blanc. Si t’agrada la poesia i vols començar a escriure o donar-li una volta a alguns dels teus poemes, aquest és el teu taller.

David Trashumante, heterònim de David Moreno Hernández (Logroño, 1978). Es persona, poeta, performer, agitador cultural. Va cursar estudis de Publicitat i RR. PP. a la Universidad Complutense de Madrid, però no els va acabar. Ha publicat poemes (textuals, visuals i objectuals) a revistes com Azaranía, Papel Elefante, El Tejedor de Palabras, La Más Bella: manual de instrucciones; La Lata: Souvenir y Mucho ruido, entre d’altres, i en diverses antologies. Entre els seus poemaris trobareu Parole Parole y otras palabras (Ed. Trashumantes, 2006), El Amor de los Peces (Unaria Ediciones, 2014), A Viva Muerte (Baile del Sol, 2015), Tócame (Credida, 2017), Apenas (Ya lo dijo Casimiro Parker, 2018) o Aisha (Ya lo dijo Casimiro Parker, 2021).

Inscripcions a info@facrobates.com.

Aforament limitat.