• Comparteix: 
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Club de lectura de novel·la romàntica, El desván de los sueños d'Elena Montagud

Data: 16 de novembre de 2021
Hora: 19:00 h.
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca la Florida(Biblioteca la Florida)
AV Masnou 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Una preciosa història d'amor ambientada al Madrid actual. Una novel·la plena d'il·lusió, somnis, sensualitat i passió pels llibres.

Als seus trenta-dos anys, una nova vida es presenta davant els ulls de Tina. No sols estrena pis i independència, sinó també una ocupació en El desván de los sueños, una llibreria de barri i el lloc perfecte per a ella.

Però a vegades, al petit i solitari menjador de la seva nova llar arriben les veus dels seus veïns, sobretot la de Diego, un jove executiu a qui el destí ha posat a càrrec d'un nebot difícil obligant-lo a abandonar la seva vida anterior, pròdiga en viatges i tractes milionaris. Un dia, Diego coneix a Tina i de seguida comprèn el molt que feia que no tenia tan a prop a una dona capaç d'il·lusionar-lo de veritat.

També Tina sent una poderosa atracció cap a ell, però en la seva ànima segueixen obertes encara les cicatrius d'un ex marit manipulador i no està segura de voler llançar-se a una cosa tan fràgil com l'amor. Potser no és millor protegir-se, marcar distància, convèncer-se que les úniques històries romàntiques que acaben bé són les de les novel·les que ven en El desván de los sueños?


Dimarts, 16 de novembre, a les 19:00 h.

Inscripció prèvia en llista d'espera