• Comparteix: 
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Club de lectura de novel·la romàntica: Volverás a Alaska, de Kristin Hannah

Data: 15 d'octubre de 2019
Hora: Dimarts, a les 19 h.
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca la Florida(Biblioteca la Florida)
AV Masnou 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ernt Allbright torna de la guerra de Vietnam convertit en un home diferent. Incapaç de mantenir un treball, presa una decisió impulsiva: tota la seva família començarà una nova vida en la salvatge Alaska, l'última frontera.

Amb tot just 13 anys, la seva filla Leni anhela trobar el seu lloc en el món, mentre que la seva dona, Cora, estaria disposada a qualsevol cosa per l'home al qual mestressa, encara que això signifiqui seguir-li en la seva aventura cap al desconegut.

En una inhòspita i remota cantonada del país, els Allbright trobaran una petita comunitat d'homes aguerrits i dones encara més fortes en la qual llaurar-se un nou futur. Allí, Leni haurà de madurar molt de pressa, enfrontant-se al desafiament d'una naturalesa desmesurada i cruel, al que oculta la seva pròpia família i a la tempestuosa relació dels seus pares. Però quan l'hivern arribi i el fred i la foscor l'envaeixin tot, mare i filla descobriran que, en un entorn hostil, ningú pot salvar-te més que tu mateix.Si vols saber més de Kristin Hannah


Dimarts, 15 d'octubre a les 19 h.

Inscripció llista d'espera