• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
10/03/2017
Cinc motius per venir al sopar amb Sílvia Soler
L'Espai de Lletres número 22
Us convoquem a un nou sopar literari L'H Espai de lletres, on conversarem amb Sílvia Soler, escriptora i periodista. Al llarg de la seva trajectòria laboral ha exercit de redactora de programes de ràdio i de col·laboradora en diferents mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i el diari Ara.

El sopar tindrà lloc el divendres 24 de març a les 20 hores al Casino del Centre (Carrer d'Enric Prat de la Riba, 337-339).

Cal reservar a espaidebat@gmail.com o al telèfon 93 338 89 25.

Aquest acte està organitzat conjuntament per TR3S QU4RTS per 5CINC QU4RTS i les BIBLIOTEQUES DE L'HOSPITALET, i compta amb la col•laboració de la Llibreria Perutxo.

Us deixem amb els 5 motius per venir al sopar amb Sílvia Soler:

1. Perquè amb Sílvia Soler parlarem d’amistat i de vocació artística, dos dels temes protagonistes de la seva darrera novel•la, Els vells amics (2017).

2. Perquè Sílvia Soler i la literatura són, també, ‘vells amics’, amics de llarga durada. Fa molts anys que escriu i publica. Cada cop sedueix més lectors. Repassarem la seva trajectòria literària.

3. Perquè és autora de grans històries... familiars. Petons de diumenge, guanyadora el 2008 del Premi Prudenci Bertrana; L’estiu que comença, Premi Ramon Llull 2013, o Un any i mig (2015).

4. Perquè és periodista de formació i escriptora de vocació. Parlarem de com es compatibilitza el periodisme i la novel•la. Quin dels dos gèneres ens aproxima millor a la realitat?

5. Perquè parlarem de ficció i de realitat. I li preguntarem on hem de situar el títol del seu primer gran èxit, 39+1: l’edat en que una dona sap que el millor home de la seva vida es ella mateixa.