• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
06/11/2019
Publicades les bases del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial 2020
El termini de presentació finalitza el 31 de gener de 2020
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial convoquen una nova edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb la publicació de les bases del guardó, dotat amb 12.000 euros. Els originals es poden presentar fins el divendres 31 de gener de 2020.
 
Al premi s’hi poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat o procedència amb residència a l’Estat espanyol, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El jurat emetrà el veredicte durant el mes de maig de 2020, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora.

L’obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el quart trimestre de 2020.


El jurat del premi el presidirà el regidor/a que tingui atribuïdes les competències en matèria de Cultura a l’Ajuntament de l’Hospitalet i en formaran part la responsable de Biblioteques de L’H, un representant de Roca Editorial, el/la director/a de la Biblioteca la Bòbila, dos especialistes en novel·la negra i dos lectors del club de lectura de novel·la negra seleccionats per la Biblioteca, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac, i promotora del guardó.