• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
12/03/2020
Mesures preventives pel coronavirus
Les Biblioteques estan tancades
L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments. A partir d’aquesta tarda tanquen les vuit Biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, el Museu, el Centre d’Art Tecla Sala i la Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena Metropolitana de la Dansa, que havia de començar dissabte, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.