• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
21/10/2021
Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial 2022
El període de presentació d’originals finalitza el 31 de gener de 2022

Amb la publicació de les bases del guardó, s’obre el període de presentació d’originals del XVI premi L’H Confidencial de novel·la negra, convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial. Autors i autores residents a l’Estat espanyol poden presentar les seves obres fins al pròxim 31 de gener.

Les obres, escrites en català o castellà, han de ser originals i inèdites i no poden tenir els drets d’autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El jurat emetrà el veredicte durant el mes de maig de 2022, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora. El guardó està dotat amb 12.000 euros.

El jurat estarà format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet, la cap de Biblioteques de L’Hospitalet, un representant de Roca Editorial, la directora de la Biblioteca la Bòbila, tres especialistes en novel·la negra i dos lectors del club de lectura de novel·la negra seleccionats per la Biblioteca. El premi serà atorgat a la novel·la que el jurat consideri que reuneix més mèrits i millor valoració a tenor de la seva qualitat i encaix amb l’objecte del premi. 

L’obra guanyadora es publicarà en la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el quart trimestre de 2022.

El Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial està promogut per la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac.

La inscripció podeu fer-la a través de la seu electrònica de l'Ajuntament seguint l'enllaç Premi LH 2022