Obtenció del carnet personal

Presencialment

Majors de 14 anys

Ciutadans espanyols:
DNI

Ciutadans comunitaris:
DNI país origen + certificat d'empadronament
Passaport + certificat d'empadronament

Ciutadans no comunitaris:
NIE o passaport + certificat d'empadronament

La realització del carnet de soci així com la majoria dels serveis de la biblioteca són gratuïts. Si demanes un duplicat del carnet de biblioteca, hauràs d'abonar 1€. 

L'ús del carnet és personal i intransferible i suposa l'acceptació de la  Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

Menors de 14 anys

Els menors de 14 anys han de venir acompanyats pel pare, mare o tutor legal per poder fer-se el carnet de la biblioteca .

En línia

El carnet de la biblioteca també es pot sol·licitar des de la web: només cal omplir un formulari i especificar a quina biblioteca el voleu recollir. Podeu trobar el formulari a la Biblioteca Virtual.
En el moment de passar a recollir el carnet, haureu de portar la documentació adient que es demana en cada cas segons sigueu ciutadans espanyols, comunitaris o no comunitaris.
Recordeu que els carnets són personals i intransferibles i que us heu de posar en contacte amb la biblioteca en cas de canvi d'adreça, pèrdua o robatori del carnet.

Carnet com a entitat

Les biblioteques de L'Hospitalet també ofereixen el carnet de la biblioteca a qualsevol entitat de la ciutat (escoles, associacions, esplais, etc.) que ho demani. Amb aquest carnet, les entitats gaudiran d'unes condicions especials de préstec: préstec a demanda (quantitat, temps, temàtic...).

Amb el carnet podràs:

  • Accedir als tràmits en línia de la Biblioteca Virtual on podràs consultar i modificar el teu espai personal, renovar i reservar documents, reservar un ordinador d'Internet i +, activar el teu historial de préstec...
  • Emportar-te en préstec tot tipus de documents (llibres, revistes, CD, DVD) que es trobin a la teva biblioteca i fer servir el Préstec Interbibliotecari per accedir als d'altres biblioteques.
  • Accedir gratuïtament a Internet.
  • Utilitzar les zones wi-fi per connectar-te a Internet.
  • Apuntar-te a nombroses activitats que realitzen les biblioteques: cursos d'informàtica, clubs de lectura, tallers i xerrades, entre d'altres.
I a més a més... un munt d'avantatges:
Amb el carnet de la biblioteca gaudiràs de molts avantatges com descomptes en botigues, museus, llibreries, entrades a espectacles.... tant a la nostra ciutat com a la resta de la província de Barcelona.

Podeu consultar tota l'oferta a:
http://bibliotecavirtual.diba.cat/avantatges-del-carnet

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.