Internet i +

A totes les Biblioteques de L'Hospitalet trobareu terminals d'ús públic amb accés gratuït a Internet. Aquests terminals també tenen instal·lats paquets d'ofimàtica bàsica, per poder el·laborar o modificar documents. Pots consultar la teva activitat com a usuari i fer reserves  des dels OPACS de les biblioteques (ordinadors on es pot consultar el catàleg) o de manera online:

  • Reserva d'ordinadors. Per fer reserves, anul·lar o consultar les que es tenen.
  • Activitat de l'usuari: Permet consultar les reserves actuals i caducades, les sessions realitzades, traspassar el crèdit i consultar les impressions realitzades.

Les consultes i/o treballs es poden imprimir a les impressores de la biblioteca o gravar en els USB o CD del propi usuari. 

Internet, wifi xarxes socials i més

Totes les biblioteques de L'Hospitalet disposen de wi-fi per connectar-te sense limitacions amb el teu dispositiu (smartphone, tauleta, ordinador portàtil, etc.).

També si ho prefereixes, pots utilitzar els ordinadors amb accés a Internet i +, per connectar-te o realitzar treballs d'ofimàtica amb programes d'accés lliure (Open Office) i imprimir-los a tot color (en format DIN-4).

Els ordinadors portàtils, a més, estan equipats amb Microsoft Office perquè puguis realitzar els teus treballs amb el programari amb què estàs més familiaritzat.

Únicament és necessari el carnet d'usuari, que se us facilitarà al moment de fer-vos socis de qualsevol biblioteca, i el vostre pin. En un primer moment, el vostre pin serà la vostra data de naixement que, posteriorment, vosaltres mateixos podreu canviar.

Biblioteques de L'Hospitalet programen periòdicament diferents cursos i tallers (ús de xarxes socials, realització de presentacions dinàmiques, ...) perquè us animeu a explotar el vostre talent. Consulteu l'agenda d'activitats per conèixer les properes dates de preinscripció.

Préstec de tauletes i d'ordinadors portàtils

La Biblioteca Bellvitge, Plaça Europa, La Florida, Tecla Sala, Josep Janés, Can Sumarro i La Bòbila disposen del servei de préstec d'ordinadors portàtils, dintre del seu recinte per tal que qualsevol persona, major d'edat, pugui fer ús d'aquest servei sense haver d'estar en un lloc determinat del centre. També ofereixen el préstec de tauletes dintre del seu recinte.

Tots els ordinadors tenen ofimàtica i navegador d'Internet. La informació es pot gravar en CD, DVD, o transferir els fitxers per mitjà del port USB.

Consulteu a cada biblioteca les condicions d'ús del servei. 

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.