Internet i +

A totes les Biblioteques de L'Hospitalet trobareu terminals d'ús públic amb accés gratuït a Internet. Aquests terminals també tenen instal·lats paquets d'ofimàtica bàsica, per poder el·laborar o modificar documents. Pots consultar la teva activitat com a usuari i fer reserves  des dels OPACS de les biblioteques(ordinadors on es pot consultar el catàleg) o de manera online:
  • Reserva d'ordinadors. Per fer reserves, anul·lar o consultar les que es tenen.
  • Activitat de l'usuari: Permet consultar les reserves actuals i caducades, les sessions realitzades, traspassar el crèdit i consultar les impressions realitzades.
Les consultes i/o treballs es poden imprimir a les impressores de la biblioteca o gravar en els USB o CD del propi usuari. 

Wi-fi (Internet sense fils)

Totes les biblioteques de L'Hospitalet ofereixen aquest servei. 

Els usuaris es poden connectar a Internet, gratuïtament, des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, PDA, mòbil).

Únicament és necessari el carnet d'usuari, que se us facilitarà al moment de fer-vos socis de qualsevol biblioteca, i el vostre pin. En un primer moment, el vostre pin serà la vostra data de naixement que, posteriorment, vosaltres mateixos podreu canviar.

Préstec de tauletes i d'ordinadors portàtils

La Biblioteca Bellvitge, Plaça Europa, Tecla Sala, la Bòbila i Josep Janés disposen del servei de préstec de d'ordinadors portàtils, dintre del seu recinte per tal que qualsevol persona, major d'edat, pugui fer ús d'aquest servei sense haver d'estar en un lloc determinat del centre.  La Biblioteca de Bellvitge, a més, ofereix el préstec de tauletes.
Tots els ordinadors tenen ofimàtica i navegador d'Internet. La informació es pot gravar en CD, DVD, o transferir els fitxers per mitjà del port USB. 

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.