Clubs de lectura i Grups de conversa

Inscripcions als clubs de lectura i grups de conversa 2021-2022

A causa de la situació sanitària hem preparat pel curs 2021-22 clubs de lectura i grups de conversa tant en format presencial com virtual.

A partir de l'1 de setembre podreu trobar l'oferta de clubs de lectura i grups de conversa a la web de Biblioteques.

Els enllaços als formularis d'inscripció s'activaran en les dates següents:

  • Les inscripcions dels clubs de lectura i grups de conversa per a joves i adults seran a partir del dilluns 6 de setembre a les 15.30 h.
  • Les inscripcions pels grups de conversa i clubs de lectura per a infants s'obriran a partir del dilluns 13 de setembre a les 15.30 h.

Per l'alta demanda d'activitats en llengua anglesa cada usuari només podrà participar d'una de les activitats ofertades en aquesta llengua.

L'absència a 2 sessions dels clubs de lectura o grups de conversa implica la baixa de l'activitat.

Els clubs de lectura són tertúlies literàries al voltant d'un llibre que prèviament han llegit totes les persones del grup. Totes les biblioteques realitzen clubs de lectura amb diferents autors i gèneres però volem destacar els clubs de lectura temàtics de la ciutat

Tots els participants hauran d'estar inscrits i confirmats. En cas de no assistir al 80% de les sessions, la plaça quedarà a disposició d'un usuari de la llista d'espera.
Dels grups de conversa i clubs de lectura en anglès només és pot inscriure en una biblioteca.

A l'Hospitalet el primer club de lectura es va realitzar el novembre de 1996 a la Biblioteca Josep Janés.

Si sou una biblioteca, entitat o escola, la Xarxa posa a la vostra disposició un llistat dels llibres disponibles, un formulari de petició i les instruccions a seguir. Si esteu interessats, consulteu el document adjunt.Agenda

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.