Qui som

La xarxa de les biblioteques públiques de L'Hospitalet s'estructura a partir d'una biblioteca central urbana, set biblioteques de proximitat que tenen com a missió satisfer les necessitats d'informació, lectura, formació continuada i lleure de tots els ciutadans de la ciutat.

La Xarxa de biblioteques municipals de L'Hospitalet està dirigida per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

Els 7 equipaments bibliotecaris són:

  • Biblioteca Central Tecla Sala (Districte I – barri de Sant Josep)
  • Biblioteca Bellvitge (Districte VI)
  • Biblioteca Can Sumarro (Districte I – barri Centre)
  • Biblioteca Josep Janés (Districte II)
  • Biblioteca La Bòbila (Districte V)
  • Biblioteca La Florida (Districte IV)
  • Biblioteca Plaça d’Europa (Districte III – Gran Via – Pl. d’Europa)

Missió

La missió de la Secció de Biblioteques és desenvolupar les polítiques de lectura pública de l’Ajuntament de l’Hospitalet i gestionar la seva xarxa de biblioteques municipals. La missió de les Biblioteques de L’Hospitalet és facilitar l’accés a la informació, al coneixement i a la cultura dels ciutadans, contribuint a la millora de la seva qualitat de vida i a l’assoliment d’un major grau de democràcia i benestar.

Visió

Volem ser una xarxa flexible per adaptar-nos a les necessitats dels ciutadans de L’Hospitalet, donant resposta a les seves necessitats d’informació, cultura i lleure. Volem esdevenir un espai de trobada, reflexió, creació i debat obert a qualsevol iniciativa que es dugui a terme a la ciutat.

Els nostres usuaris són els ciutadans, les empreses i institucions de L’Hospitalet, les biblioteques, les quals coordinem, i qualsevol persona que vulgui accedir als nostres serveis  presencials o virtuals.

Història de les Biblioteques de l'Hospitalet

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.