Joves

Còmics

Totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposen d'un fons considerable de còmics per a joves: manga, àlbums gràfics, sèries de superherois, ...

El fons únic de ciutat a més a més es nodreix de les novetats que arriben a la Biblioteca Central Tecla Sala i que podeu sol·licitar a la biblioteca del vostre barri.

Música

Totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposen d'un fons notable de CDs de música de tots els gèneres, amb una representació important de cantants i grups de pop/rock actuals.

A més, algunes biblioteques disposen d'una col·lecció específica de música:

  • Biblioteca Central Tecla Sala: Blues i Músiques Negres (Jazz, Soul, ...)
  • Biblioteca Bellvitge: Música de relaxació, Chill-out, i Flamenc
  • Biblioteca Can Sumarro: bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió, ...
  • Biblioteca La Bòbila: música clàssica, ...
  • Biblioteca La Florida: música disco, ...
  • Biblioteca Josep Janés: òpera, sarsueles i representacions musicals d'obres teatrals, ...
  • Biblioteca Plaça d'Europa: música pop comercial, ...

Aules d'estudi

Les biblioteques Josep Janés, La Bòbila i Tecla Sala, a més de l'Auditori Barradas, disposen d'aula d'estudi, obertes de dilluns a diumenge durant el període oficial d'exàmens.

Consulteu el període concret.

A més a més, la Biblioteca Central Tecla Sala disposa de sales de treball durant tot l'any en l'horari d'obertura de la biblioteca per a la realització de treballs en grup (de tres persones o més).

Internet, wifi, xarxes socials i més

Totes les biblioteques disposen de xarxa sense fils (wi-fi) per connectar-te sense limitacions amb el teu dispositiu (smartphone, tablet, ordinador portàtil, ...).

També si ho prefereixes, pots utilitzar els ordinadors amb accés a Internet i +, per connectar-te o realitzar treballs d'ofimàtica amb programes d'accés lliure (Open Office) i imprimir-los a tot color (en format DIN-4).

A més, n'hi ha algunes biblioteques que per a la teva comoditat disposen de préstec de tauletes (Bellvitge) i portàtils (Central Tecla Sala, La Bòbila, i Pl. d'Europa). Els ordinadors portàtils, a més, estan equipats amb Microsoft Office perquè puguis realitzar els teus treballs amb el programari amb què estàs més familiaritzat.

Biblioteques de L'Hospitalet programen periòdicament diferents cursos i tallers (ús de xarxes socials, realització de presentacions dinàmiques, ...) perquè us animeu a explotar el vostre talent. Consulteu l'agenda d'activitats per conèixer les properes dates de preinscripció.

Llibres electrònics

Biblioteques de L'Hospitalet us ofereix la possibilitat d'agafar en préstec llibres electrònics amb el vostre carnet de la biblioteca a la plataforma eBiblio. La consulta dels documents requereix tenir instal·lat un programa de lectura en el vostre dispositiu mòbil. Consulteu les instruccions específiques.

Descarrega't per més comoditat l'app per dispositius Android o iOS.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.