Joves

Espai Jove a la Biblioteca Josep Janés.  

A l'Espai Jove de la Biblioteca Josep Janés hi trobaràs tot allò que t'interessa.

Les darreres novetats de música, cinema i novel·la pensades per a tu..  

Còmics.  

Totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposen d'un fons considerable de còmics per a joves: manga, àlbums gràfics, sèries de superherois, ...

El fons únic de ciutat a més a més es nodreix de les novetats que arriben a la Biblioteca Central Tecla Sala i que podeu sol·licitar a la biblioteca del vostre barri..  

Música.  

Totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposen d'un fons notable de CDs de música de tots els gèneres, amb una representació important de cantants i grups de pop/rock actuals.

A més, algunes biblioteques disposen d'una col·lecció específica de música:

- Biblioteca Central Tecla Sala: Blues i Músiques Negres (Jazz, Soul, ...)
- Biblioteca Bellvitge: Música de relaxació, Chill-out, i Flamenc
- Biblioteca Can Sumarro: bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió, ...
- Biblioteca La Bòbila: música clàssica, ...
- Biblioteca La Florida: música disco, ...
- Biblioteca Josep Janés: òpera, sarsueles i representacions musicals d'obres teatrals, ...
- Biblioteca Plaça d'Europa: música pop comercial, ....  

Aules d'estudi.  

Les biblioteques Josep janés, La Bòbila i Santa Eulàlia de L'Hospitalet, a més de l'Auditori Barradas, disposen d'aula d'estudi, obertes de dilluns a diumenge durant el període oficial d'exàmens. Consulteu el període concret.

A més a més, la Biblioteca Central Tecla Sala disposa de sales de treball durant tot l'any en l'horari d'obertura de la biblioteca per a la realització de treballs en grup (de tres persones o més)..  

Internet, wifi, xarxes socials i més.  

Totes les biblioteques disposen de xarxa sense fils (wi-fi) per connectar-te sense limitacions amb el teu dispositiu (smartphone, tablet, ordinador portàtil, ...).

També si ho prefereixes, pots utilitzar els ordinadors amb accés a Internet i +, per connectar-te o realitzar treballs d'ofimàtica amb programes d'accés lliure (Open Office) i imprimir-los a tot color (en format DIN-4).

A més, n'hi ha algunes biblioteques que per a la teva comoditat disposen de préstec de tauletes (Bellvitge) i portàtils (Central Tecla Sala, La Bòbila, i Pl. d'Europa). Els ordinadors portàtils, a més, estan equipats amb Microsoft Office perquè puguis realitzar els teus treballs amb el programari amb què estàs més familiaritzat.

Biblioteques de L'Hospitalet programen periòdicament diferents cursos i tallers (ús de xarxes socials, realització de presentacions dinàmiques, ...) perquè us animeu a explotar el vostre talent. Consulteu l'agenda d'activitats per conèixer les properes dates de preinscripció.

.  

Llibres electrònics.  

Biblioteques de L'Hospitalet us ofereix la possibilitat d'agafar en préstec llibres electrònics amb el vostre carnet de la biblioteca a la plataforma eBiblio. La consulta dels documents requereix tenir instal·lat un programa de lectura en el vostre dispositiu mòbil. Consulteu les instruccions específiques.

Descarrega't per més comoditat l'app per dispositius Android o iOS..  

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.