Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
16/01/2017
El lliurament del premi tindrà lloc l'1 d'abril a la Biblioteca la Bòbila
L’escriptor bolivià Gonzalo Lema ha estat el guanyador de l’onzena edició del Premi Internacional de Novel•la Negra L'H Confidencial amb la novel·la titulada Que te vaya como mereces.
11/01/2017
Finalitzades les festes nadalenques, les Biblioteques de L'Hospitalet recuperen l'activitat i l'horari habitual. Estem ultimant la programació d'aquest primer trimestre, però us podem oferir un tast de les activitats més destacades.
11/01/2017
Vine a llegir amb nosaltres a la Biblioteca Josep Janés
Què és LECXIT?
LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa. LECXIT vol millorar la comprensió lectora dels infants involucrant escoles, famílies i voluntariat.
 
11/01/2017
Nou servei de la Biblioteca Josep Janés: La biblioteca per a tothom
- Què és?
Es tracta d'un servei de préstec i lectura a domicili que ofereix la Biblioteca Josep Janés per a persones amb mobilitat reduïda i persones que tenen cura de familiars amb dependència, que té per objectiu donar accés a la informació, la cultura i el lleure de forma igualitària. 
 - Qui hi pot accedir?
Els destinataris d'aquest nou servei són, per una banda persones que tenen mobilitat reduïda de forma temporal o permanent (malalts crònics, persones amb discapacitat, persones en període de convalescència, gent gran, etc...) així com persones que tenen cura de familiars amb dependència.
20/12/2016
Exposició al Museu
El món del còmic vinculat al futbol, aquest és el contingut de l’exposició Gols de tinta, que l’Harmonia acull del 21 de desembre al 19 de març. La mostra fa un repàs a la història del futbol català des de 1895, a través del treball de dibuixants, il·lustradors i humoristes. Amb dibuixos i vinyetes, publicades a revistes, setmanaris i premsa, s’explica la vida social i política de Catalunya.
Inauguració dimecres 21 de desembre a les 19.30 h.
Del 21 de desembre de 2016 al 19 de març de 2017, a l'edifici de l'Harmonia.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.