Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
15/11/2017
Motors de coneixement
A la versió digital del Diari de L'Hospitalet 328 del 13 de novembre d'enguany, trobareu un article central que parla de la tasca de les Biblioteques de L'Hospitalet. Us deixem amb l'enllaç perquè el pugueu llegir a l'ordinador, a la tauleta o al vostre telèfon mòbil:
Les biblioteques, referència a L'Hospitalet
15/11/2017
Dins la jornada Dies Europeus per a la Solidaritat Local
Ciutats per la Justícia Global. Una visió dels objectius de desenvolupament sostenible és una exposició que vol apropar-nos a la idea dels ODS com a un gran procés de coherència en les polítiques de cooperació des del món municipal.
L’acte d'inauguració tindrà lloc el pròxim dijous, 16 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, a la Biblioteca Josep Janés. Per a la inauguració de l'exposició cal confirmar assistència.
Del 16 de novembre al 22 de desembre.
15/11/2017
El dia 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets de l’Infant. Aquesta data commemora l’aprovació del Tractat Internacional que a l’any 1989 va establir els drets fonamentals de tots els infants, conegut amb el nom de Convenció sobre els Drets de l’Infant.
A la ciutat es realitzaran diverses activitats commemoratives i des de les biblioteques de l'Hospitalet us oferim una guia de llibres i enllaços dels drets dels infants.
15/11/2017
Convocada una oposició per seleccionar diferent personal, amb caràcter no permanent, com a tècnic/a auxiliar de biblioteca. El termini de presentació d'instàncies serà des del dia 3 de novembre fins al dia 22 de novembre de 2017, ambdós inclosos.
08/11/2017
Fins al 24 de novembre
Durant tot el mes, participa al VIII Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila. En col•laboració amb el Centre Cultural la Bòbila i RBA.

Consulta aquí les bases del Concurs!
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.