Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
15/07/2024

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents als infants i durant l'estiu, a la biblioteca preparem lots a mida.

· Les famílies es poden posar en contacte amb la biblioteca per fer la demanda que necessiten o omplirla fitxa txec list +Que lots, que podrà trobar a la web de biblioteques o a la mateixa biblioteca.

· El préstec tindrà un termini de 30 dies.

15/07/2024
Setmana del 15 al 19 de juliol

Aquesta és l'última setmana que podrem gaudir de les activitats del Summer Festival que es realitzan als jardins de la Biblioteca Can Sumarro. Però les que resten són plats forts dels que no us penedireu de venir a veure-les:

15/07/2024
08/07/2024
El lliurament del premi tindrà lloc el 16 de novembre, a la Biblioteca La Bòbila

L’escriptor i periodista barceloní Lluís Llort és el guanyador de la 18a edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb Demolició. L’obra gira entorn dels abusos sexuals, l’assetjament psicològic i la venjança. En aquesta edició s’hi havien presentat 137 originals.

03/07/2024
Aquesta setmana es fa a la Biblioteca La Bòbila

Fer pintures rupestres, jugar amb imants o crear figures de papiroflèxia són algunes de les activitats temàtiques que alguns nens de Pubilla Cases estan fent gratuïtament fins al 4 de juliol a la Biblioteca La Bòbila. Es tracten dels tallers del projecte ‘El Nostre estiu, el nostre món’, una iniciativa conjunta entre les biblioteques de L’Hospitalet i l’associació Maneno que proposen viure les lectures a través de l’art, el joc i el descobriment.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.