Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
13/02/2019
A la Biblioteca La Bòbila durant tot el mes de febrer
Un recorregut per l’obra de Francesc Caudet que, sota diversos pseudònims com ara Frank Caudett, Kyle Brown o Montana Blake, entre d’altres, va publicar més d’un miler de títols de novel·la popular, policíaca, de l’oest, de ciència ficció i de terror.
Exposició produïda per les Biblioteques de L’Hospitalet.
13/02/2019
S'ha ampliat el nombre de tauletes per a préstec a les Biblioteques de L'Hospitalet. Per a utilitzar el dispositiu, l’usuari ha de comptar amb el carnet de la biblioteca i només pot emprar la tauleta dins la biblioteca. El dispositiu es connecta a Internet mitjançant el Wi-Fi de l’equipament.
13/02/2019
Ja es pot col·laborar en el mecenatge per editar i fer possible aquesta nova publicació “L’Hospitalet al compás. Historia de vida de un apasionado por el flamenco”, de l’Ildefonso Cabrera Bonilla i de la doctora en antropologia Juana Ibáñez. Un llibre que s’edita dins de la col•lecció Recerques del Centre d’Estudis de l’Hospitalet.
13/02/2019
A ballar tothom!
Tothom balla és una proposta de dansa participativa en el marc de la Quinzena Metropolitana de Dansa. Una ballada multitudinària que tindrà lloc el 30 de març, a les 12 hores, a totes les ciutats que participen en la Quinzena. En aquesta edició, Mar Gómez ha estat l’encarregada de crear la coreografia, que reflecteix el seu estil tan personal.
11/02/2019
del 7 de febrer al 14 de febrer
La Coral Prieto, directora de la Biblioteca Santa Eulàlia, ens recomana el llibre de  Jennifer Ackerman "El ingenio de los pájaros".

RECOMANACIÓ
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.