Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
15/02/2017
Presentació del llibre que dóna a conèixer la història d'abandonament del poble saharaui. L’autor estarà acompanyat per Mariano Pitarque i Fernando Domínguez. L'acte està organitzat pel Programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament i l’Associació L'Hospitalet amb El Sàhara. 
El dia 16 de febrer, a les 19.30 hores al Centre Cultural Santa Eulàlia.

15/02/2017
A la Biblioteca Ignasi Iglesias - Can Fabra
El dia 23 de febrer, a la Biblioteca Ignasi Iglesias - Can Fabra se celebrarà la 2a Jornada de Còmic i Biblioteques.
Aquesta segona jornada de Còmic i Biblioteques te com a objectiu tornar a construir un petit espai de trobada entre els professionals de les biblioteques que treballen el còmic o que ho volen fer. La bona acollida de les primeres ens obliga a fer-ho i esperem que es converteixi en una cita obligada cada dos anys pels bibliotecaris que estimem els còmics.
Des de l'Hospitalet presentem a la jornada l'experiència de col·laboració: Gols de tinta. Futbol i vinyetes a Catalunya des de 1895 fins avui. A càrrec de Jordi Piera, del Museu de L’Hospitalet, i Pedro A. Bravo, director de la Biblioteca Central Tecla Sala.
15/02/2017
La Biblioteca Bellvitge estrena amb molta il·lusió un nou fons de música. Aquest  nou fons està relacionat amb el món del flamenc, i no solament tenen CDs de música, sinó que també es poden trobar llibres i pel·lícules relacionades amb aquest estil musical.
Amb la col·laboració de la FECEAL'H
La presentació es farà el divendres, 17 de febrer, a les 19 hores.
Amb l'actuació d'Ismael Cabrera

08/02/2017
Llibres i activitats gratuïtes difonen un estil de vida saludable
La Biblioteca de Bellvitge va posar en marxa l'any 2007 un fons especial sobre vida sana. Una acurada selecció de documents, en constant creixement, dóna resposta a les noves inquietuds dels usuaris sobre la millora de la seva qualitat de vida a través de teràpies naturals i medicines alternatives. Ara, a més, ofereix un programa d'activitats gratuïtes per difondre les bones pràctiques en la cura del cos i la ment.
08/02/2017
Els dos serveis es fan en col•laboració amb Voluntaris de L’Hospitalet
La Biblioteca Josep Janés posa en marxa dos serveis de lectura i préstec a domicili per a persones amb mobilitat reduïda i d’acompanyament lector per a infants de 10 a 12 anys per afavorir la comprensió lectora. Els dos serveis es fan en col•laboració amb Voluntaris de L’Hospitalet. S’incorpora al programa Lecxit per millorar la comprensió lectora dels infants de 10 a 12 anys.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.