Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
18/05/2017
Us convoquem a un nou sopar literari L'H Espai de lletres, on conversarem amb Rafel Nadal, escriptor i periodista. Al llarg de la seva trajectòria laboral ha estat director d'El Periódico de Catalunya (2006-2010), període durant el qual, el diari va rebre molts premis. Actualment escriu a La Vanguardia i col•labora habitualment a RAC1, TV3 i 8TV.
El sopar tindrà lloc el divendres 26 de maig a les 20.30 hores al Casino del Centre (Carrer d'Enric Prat de la Riba, 337-339).
Cal reservar abans del 23 de maig a espaidebat@gmail.com o al telèfon 93 338 89 25.
17/05/2017
El període d’obertura en horari especial serà del del 15 de maig al 2 de juliol.
Si voleu un ambient adequat per preparar els exàmens, les biblioteques, en col·laboració amb  la Regidoria d'Esports i Joventut us ofereix el servei d'Aules d'Estudi, espais on poder estudiar sense distraccions en períodes oficials d'exàmens.
17/05/2017
La bústia de retorn et facilita tornar els documents que tens en préstec quan la biblioteca està tancada.
Ja tenim bústies de retorn de documents a les 8 biblioteques de la ciutat.
Podreu retornar els vostres documents, en qualsevol moment del dia. Durant l'horari d'obertura de la biblioteca recomanem retornar els documents al mostrador de préstec.
Trobareu les noves bústies davant la biblioteca. 
11/05/2017
Recomanacions de música, cinema i sèries de televisió
Tens ganes de retrobar-te amb els Lannister (o els Stark)?
Espera’ls com un Mr Robot a Medium.
Et persegueix una bicicleta des de l’estiu passat?
A Medium li posaràs fre.
La darrera pel•lícula que has vist ha estat Titanic?
Posa rumb a noves destinacions sense enfonsar-te amb Medium.
10/05/2017
Dilluns 15 de maig, al Teatre Joventut
Les regidories d'Educació i de Cultura treballem conjuntament per impulsar el programa Fem tàndem LH, amb l'objectiu de singularitzar les escoles i instituts públics mitjançant un element d'excel•lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències i desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col•laboració dels equipaments culturals amb els centres educatius.
El proper 15 de maig es presenta una petita mostra dels diversos projectes amb tots els centres i els equipaments que formen part del projecte. Les Biblioteques de l’Hospitalet presentem el projecte que realitzem amb l’escola Joan Maragall entorn la lectura i la biblioteca.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.