Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
17/04/2024
Durant el mes d'abril

Durant aquests dies, del 18 al 21 i 23 d'abril de 2024, a L'Hospitalet gaudim de les Festes de Primavera i de Sant Jordi. Però a Biblioteques de L'Hospitalet en tenim més activitats, per a adults, joves, infants i famílies.

10/04/2024
Espai de Lletres 44: El món que ens ha tocat viure

Un tercera característica de les seves obres és l’habilitat amb què descriu la violència i els ambients de la marginalitat. L’escriptor ho transmet amb una clarividència esbalaïdora. En efecte, la violència és un dels elements que més destaquen en les seves novel·les amb l’experiència destructiva de cada un dels personatges. Potser aquest factor és un lligam part de la seva formació, entre l’escriptor que escriu i el psicòleg que pensa. Però anem molt més enllà: la violència reflecteix un fet que és una conseqüència real del món on ens ha tocat viure, i que, per tant, torna a ser un element ben lligat amb la realitat que ens envolta. 
Àlex Martín Escribà 
https://lletra.uoc.edu/ca/autor/andreu-martin/detall

08/04/2024
Ciència ciutadana a la conca del riu Llobregat

Llegim el riu és un projecte que es fonamenta en la ciència ciutadana (recerca participativa) a l’entorn del riu Llobregat per afavorir el coneixement d’aquest espai i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció. Està impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

08/04/2024
A la Biblioteca Central Tecla Sala

Des de l’obertura del Camí del Riu Llobregat, diverses entitats, col·lectius, grups i persones han visitat la llera per fer activitats de lleure, esportives i de divulgació científica.

08/04/2024
A càrrec de Pau Fortuño, investigador de la UB

Xerrada englobada dins el projecte “Llegim el riu”, impulsat per la Diputació de Barcelona.

Biblioteca Central Tecla Sala

Dimecres, 10 d'abril, a les 19 hores

Entrada lliure.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.