Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
12/02/2020
La presentació anirà a càrrec de Jaume Centelles
El dilluns, 17 de febrer, a les 17.30 hores, hi haurà la presentació del llibre "Tot plegat semblava una broma" d'Anna Vilar Roca, a la Biblioteca Josep Janés.
12/02/2020
Llistats de novetats del “Fons de Blues i música negra”
Aquí teniu els darrers llistats amb 16 CDs i 16 llibres més que acabem d’incorporar al Fons de blues i música negra de la Biblioteca Tecla Sala.
10/02/2020
Un any més la Biblioteca la Bòbila participa en la BCNegra, una de les cites més importants del negrecriminal. Durant el mes de febrer, la Bòbila organitza exposicions, conferències, clubs de lectura, cinema...
05/02/2020
El 8 de febrer a l'Auditori Barradas

El 3r SLHAM de dones científiques tindrà lloc el dissabte 8 de febrer a les 19 h a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet. Hi participaran nou investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació mitjançant una xerrada divulgativa de cinc minuts. L’edició 2020 de l’SLHAM estarà protagonitzada per les investigadores Virginia Nunes, Susana Jiménez, Antonella Consiglio, Meritxell Rovira, Pilar Mur i Sara Larriba, per Cristina Mayordomo, gestora de projectes estratègics, Lola Mulero, especialista en histologia, i per Marina Rigau, directora d’estratègia. I serà conduïda per Olga Bellorbí, cap de gestió econòmica i administració de l’IDIBELL i actriu.

05/02/2020
Del 3 al 28 de febrer a la Biblioteca Central Tecla Sala
Què són Els Camins de Lectura?
Volem que viatgis amb la lectura.
Els Camins de Lectura et proporcionen uns itineraris per a que les teves lectures siguin riques, diverses i adequades als teus interessos. Els hem representat en una exposició de llibres de temes seleccionats.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.