Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
27/11/2019
A totes les biblioteques de la ciutat
Aquest projecte, NO MORE BOOKS! pretén, d'una banda, donar compte de l'auge que viu el llibre en l'inici del segle XXI, però també vol erigir la materialitat del llibre com a metàfora d'un ocàs, com a contestació a una censura emmascarada, com a resistència davant uns instruments de control que la felicitat de la connectivitat total ha aconseguit que passin desapercebuts.
Del 12 de desembre fins l'11 de gener 2020, a totes les biblioteques de la ciutat
Entrada lliure
27/11/2019
La Coral Prieto, directora de la Biblioteca Santa Eulàlia, coneixedora de  literatura feminista, ens fa recomanacions de llibres d'aquesta temàtica, en commemoració del dia 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violencia contra la Dona.
20/11/2019
Festival Acròbates
“Els versos ballaran sobre la música d’un piano”

Miguel Gane i Marta Cascales estrenaran un espectacle poètic musical, on els versos ballaran sobre la música d'un piano i, al seu torn, els acords volaran sobre les pàgines d'un llibre.

L'autor recitarà poemes dels seus dos llibres, Con tal de verte volar i Ahora que ya bailas, així com alguns escrits inèdits. Alhora, amb la intimitat d'una cita, la pianista improvisarà i interpretarà algunes de les seves composicions més conegudes.

L'espectacle fluirà sobre una temàtica tan diversa com la pròpia poesia. Serà un viatge des del desamor a l'amor, des de la immigració a la llibertat, des del feminisme als poemes que cremen, i en aquest desordre trobarem certes reflexions, certes experiències i certs sentiments que no estaven tan amagats com pensàvem.
20/11/2019
A càrrec de mag Hausson
Poesia escènica. Poesia textual. Poesia visual. Poemes objecte. En cada una d’aquestes vessants de l’obra de Joan Brossa es troben infinitats de referencies a la màgia, que posen de manifest la seva admiració per aquest art.

Brossa i la màgia es una xerrada, acompanyada d’un audiovisual i un seguit de jocs de mans, relacionats amb diferents aspectes de la seva obra, i que permet endinsar-se en el seu univers poètic-màgic. 

Data: 27 de novembre de 2019
Hora: 19 h
Duració aprox.:1 hora
Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala
 
20/11/2019
Cicle Blues&Boogie
Espectacle didàctic que pretén apropar els nens i les nenes al món de la música mitjançant el blues. Tindran la oportunitat de sentir un bon grapat de temes de blues, però també de sapiguer d'on ve el cotó, tocar-lo i sapiguer com es recull, cantar, ballar…
Us convidem a fer un viatge musical pel segle XX!

Per a infants a partir de 4 anys.

Data: 23 de novembre de 2019
Hora: 11.30 h
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.