Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
19/04/2017
Els relats, amb una extensió de 150 paraules, es poden presentar per correu electrònic o penjar al Facebook de la biblioteca.
La Biblioteca Plaça d’Europa, amb la col•laboració de Viena Edicions, Nórdica Libros i l’associació Rvbicon, convoca un concurs de microrelats de tema històric (basat en fets o personatges històrics) amb la intenció de fomentar l’escriptura, l’ús de les xarxes socials i divulgar la història.
Els relats es poden presentar des del 20 d'abril i fins el 21 de maig. A partir del 9 de juny s'anunciarà el veredicte del jurat.
20/04/2017
CANVI DE DATA: 12 de MAIG, a les 20 hores
La secció Amics d’Alpha 63 de l’Ateneu de Cultura Popular presenta un recital amb poemes inèdits de l’escriptora i periodista Isabel-Clara Simó, fa poc distingida amb el premi d’Honor de les Lletres Catalanes del 2017.
Aquesta activitat es va concretar a iniciativa d’ella mateixa durant la preparació de la sessió de Paradigmes? del passat dia 10 de març en que va posar en relleu la seva dedicació a la poesia, per la qual té una gran estima tot i que sigui minoritària dins la seva extensa obra.
Aquest acte, obert a tothom que vulgui assistir-hi, es farà el proper dia 12 de maig a les vuit del vespre a la seu de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet, carrer de Santa Anna, 1-7.
12/04/2017
Escriptors locals, novells i consagrats. Novel·la, coneixements, poesia o il·lustració. Les Biblioteques de L'Hospitalet han fet una tria de llibres d'autors i autores locals dins de la web de Festes de Primavera on podeu veure les seves recomanacions per Sant Jordi. Segur que no us podreu quedar només amb un.

Pren nota de les recomanacions!
07/04/2017
abril - juny 2017
Podeu consultar la programació de les activitats que es duran a terme a les biblioteques de la ciutat durant el proper trimestre. Presentacions de llibres, l'hora del conte, clubs de lectura, conferències, exposicions, lectures poètiques....
06/04/2017
de la Biblioteca Josep Janés
Us presentem la guia de lectura "Criança positiva", que pretén ser una eina bàsica d'ajuda, en la qual s'ofereixen llibres, contes i documents dirigits a orientar, reforçar i donar més eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva., encara que els infants no portin unes instruccions sota el braç.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.