Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
03/06/2020
Una novel·la de frontera ambientada en una zona situada entre Badajoz i Portugal

L’escriptor i periodista madrileny Alberto Gil és el guanyador de la 14a edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb l’obra Las jaurías, protagonitzada per un periodista que investiga un crim polític. Es tracta d’una novel·la de frontera que uneix una clara vocació realista amb una trama intimista.

27/05/2020
A càrrec de Josep Anguera

Vols practicar el català?  Apunta't al nostre grup virtual de conversa de nivell inicial, cada dilluns de 16 a 17 h i fins el 22 de juny. Les sessions es fan a través de Jitsi.

Obrim inscripció aquest dimecres 27 de maig.

27/05/2020
I preguntes freqüents sobre la reobertura

En aquests moments treballem perquè les biblioteques puguin obrir al més aviat possible sempre garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa.

  • Pots tornar els documents que tens en préstec fins al 31 de juliol.
  • Pots recollir els documents que tens reservats fins al 22 de juny.
27/05/2020

Llibres que poden ser llegits tant per adults com per joves. Llibres que poden crear espais de lectura comuns i afegir temes de comunicació a la relació entre diferents generacions.

26/05/2020
Recursos per gaudir de les arts escèniques des de casa

Ja sabem que veure teatre des d''una pantalla no és el mateix. Però com aquests dies cal que ens quedem a casa, hi ha moltes maneres de continuar gaudint de grans obres en format enregistrat. Des de la Biblioteca Josep Janés us deixem tota una sèrie de recursos, que com a mínim no trobareu a faltar el teatre. Amunt el teló!

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.