Aules d'estudi i sales de treball

Aules d’Estudi

Si voleu un ambient adequat per estudiar i preparar exàmens, la Regidoria de Cultura posa a l’abast dels estudiants un seguit d’espais que funcionen durant tot l’any. En èpoques d’examen, el servei es reforça ampliant horaris.

Centres i horaris

Període del 15 de maig al 23 de juny

Centres i horaris:

  1. Biblioteca Josep Janés (c. del Doctor Martí Julià, 33). De dilluns a divendres, de 15:30 a 20.30 hores, en l'horari habitual de la biblioteca. Dimarts, dimecres i dissabte, de 10 a 13.30 hores. Festius tancats
  2. CC i Biblioteca la Bòbila (pl. de la Bòbila, 1).De dilluns a divendres, de 15:30 a 20.30 hores, en l'horari habitual de la biblioteca. Dimecres, dijous i dissabte, de 10 a 13.30 hores. Festius tancats.
  3. Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras, 56). Tots els dies de 10 a 22 hores. Festius tancats. 
  4. Biblioteca Tecla Sala (av. de Josep Tarradellas, 44). Caps de setmana de 10 a 22 hores. Festius tancats.

Sales de treball en grup de la Biblioteca Central Tecla Sala

La biblioteca Tecla Sala disposa de 6 sales per fer treballs en grup. Aquestes sales estan a la primera planta de la biblioteca.

Per fer-ne ús, les sales es poden reservar per un màxim de 6 persones, majors de 12 anys i durant un temps de dues hores per carnet d'usuari.

Les reserves es poden fer directament al taulell de la biblioteca, per telèfon (93 403 26 30) o per correu electrònic. Per fer ús de la sala, cal deixar el carnet d'usuari al taulell del Servei d'Informació.

Normes d'ús a les Sales de treball de la Biblioteca Tecla Sala

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.