Exposicions

Pintura, escultura, fotografia, dibuix.... La biblioteca, com a lloc de cultura, ofereix un espai per a totes aquelles manifestacions artístiques que qualsevol entitat, persona o col·lectiu vulgui donar a conèixer.

Agenda

 • Veure imatge de Exposició: Abracadabra pota de cabra!  (nova finestra)
  del 2 al 23 d'octubre

  Exposició: Abracadabra pota de cabra! 

  Biblioteca Josep Janés
  Una exposició que presenta una selecció de llibres, agrupats i presentats per temàtiques i centres d’interès, que parlen de la màgia, dels mags, dels bruixots i de les coses que els envolten.
 • Veure imatge de Merletti (nova finestra)
  del 2 al 23 d'octubre

  Exposició: Merletti i l'esport al primer terç del segle XX

  Biblioteca Central Tecla Sala
  Us presentem aquí una selecció d’imatges del fons Merletti de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC. Moltes d’aquestes fotografies van ser utilitzades en el seu dia per il·lustrar el fet esportiu en la premsa especialitzada de l’època.

  Coproduïda per IEFC i el Club Lleuresport.

 • Veure imatge de Exposició: Homenatge a Jordi Canal (nova finestra)
  del 9 al 27 d'octubre

  Exposició: Homenatge a Jordi Canal

  Biblioteca la Bòbila
  Jordi Canal, director de la Biblioteca la Bòbila, es jubila, i el Centre Cultural i la mateixa biblioteca li rendeixen un merescut homenatge (tot i que a ell no li agrada gens aquesta paraula) repassant la seva trajectòria i tot el que ha significat la seva feina tant per a la Bòbila com per al gènere negre. Jordi va crear el primer club de novel·la negra del país, el fanzine L’H Confidencial, el blog de la Bòbila (i uns quants més), el Premi Internacional L’H Confidencial, ha fet cicles de cinema negre, presentacions de llibres, concursos de microrelats…

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.