Visites organitzades

Podeu realitzar visites guiades a qualsevol biblioteca de la ciutat. Coneixereu la biblioteca, el seu funcionament i els seus espais acompanyats d'un membre de l'equip de la biblioteca que us resoldrà qualsevol dubte que tingueu.
Si sou una entitat i necessiteu conèixer els recursos que disposem d'una temàtica concreta, també us podem fer una visita personalitzada.

Només cal concertar una cita prèvia a la biblioteca, sigui presencialment o mitjançant un correu electrònic o el telèfon (Biblioteques-Adreces i horaris).

Visites escolars

Les biblioteques organitzen visites per a tots els nivells educatius, des de l'escola bressol fins al batxillerat, amb l'objectiu de donar a conèixer la biblioteca i el seu funcionament, formar usuaris en la recerca de la informació, promoure l'interès per la lectura i establir lligams entre les biblioteques i els centres educatius de la ciutat.

Demaneu dia i hora de visita a través de la guia INTRO i els alumnes de la vostra escola podran conèixer què és i com funciona una biblioteca.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.