Adults

Punt de trobada

Les biblioteques a L’Hospitalet esdevenen un punt de trobada dels amants de la lectura, i també dels curiosos que s’engresquen a participar en tota mena d’activitats; l’oferta temàtica és àmplia i diversa, amb més de cinc activitats de mitjana per dia.

Si t’agrada llegir, pots participar en els diversos Clubs de Lectura que programem. Un grup de lectors vénen junts a la biblioteca i parlen sobre els llibres i l’experiència de la lectura. Sovint, els Clubs de Lectura ofereixen la possibilitat de compartir l’experiència en grup amb el mateix autor. Si no t’ho vols deixar de perdre, subscriu-te al nostre butlletí d’activitats.

Al Més que llibres trobaràs totes les activitats.

Periòdicament, Biblioteques de L’Hospitalet col·labora amb altres organitzacions (per exemple, el Consorci de Normalització Lingüística o les Escoles d’Adults dels districtes) amb les que ajudem a adults que tenen dificultats de comunicació.

La biblioteca dóna la benvinguda a qualsevol voluntari que ajuda a nous lectors a sentir-se còmode amb els seus.

La biblioteca disposa d’una col·lecció especial de llibres de Lectura Fàcil i clubs de lectura especials per aquells que comencen a llegir o que tenen algunes dificultats.

Tecnologies de la informació

Per posar al dia els teus coneixements d’informàtica; des de l’ús de Word fins a l’ús d’una xarxa social, hi ha una activitat per a cadascú. Algunes biblioteques ofereixen tutories o tallers en grup sobre l’ús de tecnologies; consulta els horaris i les condicions per participar. En alguns casos pots portar el teu propi portàtil o tauleta.

Si vols acreditar els teus coneixements tecnològics, t’ajudem a presentar-te a les proves ACTIC que són l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. Consulta el nostre personal per conèixer els diferents nivells i el calendari de proves.

Per a les persones adultes que cerquen una nova feina i que volen desenvolupar-se professionalment, les Biblioteques de L’Hospitalet programem tallers i cursos breus sobre Tècniques de Recerca de Feina, alguns en col·laboració amb l’Àrea de Promoció Econòmica del mateix Ajuntament.

Informació

Podreu trobar a Biblioteques de L’Hospitalet més 400.000 documents de totes les matèries i interessos. La col·lecció única de ciutat combina obres de ficció i coneixement i t’acosta també les darreres novetats de llibres, música i pel·lícules de cinema que més t’agraden.

Si us interessa un determinat tema i necessiteu ajuda per trobar informació o algun document específic, els bibliotecaris us poden recomanar títols específics, autors, o llistes de llibres per a una necessitat concreta.

També podeu accedir a tot un seguit de recursos temàtics, els prestatges virtuals, seleccionats expressament per a tu: webs i xarxes socials, guies de lectura, activitats, recomanacions i novetats documentals, bases de dades, enquestes i concursos..., per saber-ne tant com vulguis i cada dia més.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.