Contacto

(*) Nota: Els camps amb asterisc són obligatoris.

Dades personals

Subscripció al butlletí electrònic

Al butlletí electrònic trobareu les activitats programades per Biblioteques de L’Hospitalet, tant per al públic infantil i familiar com per al públic jove i adult i un recull de les novetats més importants.

Estareu informats periòdicament, i coneixereu tot el que tenim per oferir-vos.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades subministrades per l'usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita. Aquestes dades es recolliran a través dels formularis corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per a poder prestar el servei requerit per l'usuari.

Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, prenent les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que ho puguin utilitzar per a finalitats diferents que les que han estat sol.licitades a l'usuari.

Finalment, l'usuari podrà exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació en compliment d'allò establert a la LOPD, o simplement per a qualsevol consulta o comentari personal respecte d'això, mitjançant l'enviament d'una notificació de correu electrònic a l'adreça.

"En compliment d'allò que s'estableix a l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l'informem que les dades recollides en aquest formulari s'incorporaran, per ser tractades, en un fitxer automatitzat propietat d'aquest Ajuntament, amb la finalitat d'atendre la seva sol.licitud. Li recordem que pot exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició davant l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Plaça de l'Ajuntament, 11)"

Síguenos en la Red

Conéctate con tu Biblioteca, síguenos en Twitter.