• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
09/10/2019
Festival Acròbates. Taller d'iniciació a l'escriptura poètica
amb Laia López Manrique, Enric Casasses i Josep Pedrals
Taller d’iniciació a l’escriptura poètica a la Biblioteca Can Sumarro
9, 16 i 23 de novembre, de10:30 A 12:30h

9 de novembre a càrrec de Laia López Manrique, llicenciada en Filosofia i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona. Ha publicado los libros de poesía Deriva (2012), La mujer cíclica (2014), Desbordamientos (2015), Transfusas (2018) y Períférica interior (2019). Ha sido antologada y traducida en diversos libros y revistas de ámbito nacional e internacional.  Es coeditora de la revista de creación literaria y artística Kokoro y de la editorial Kokoro Libros.

16 de novembre a càrrec d’Enric Casasses, poeta, dramaturg, rapsode i traductor. És segurament el poeta català més influent de la seva generació, autor d’una obra genuïna i transgressora i recuperador de la tradició de la poesia oral.

23 de novembre a càrrec de Josep Pedrals, divulgador de la poesia i conferenciant sobre temes de poètica, prosòdia i oralitat en escoles, instituts i universitats d’arreu del món. També imparteix cursos d’introducció a la poesia i de recitació i escenificació poètica.

Pots adquirir els tres dies de taller per 20€ o sessions individuals a 10€.

Més informació a Festival Acròbates - Taller d'iniciació a l'escriptura poètica