• Comparteix:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
22/10/2019
Acròbates al carrer
Inici del Festival Acròbates
El Festival Acròbates inicia la 14a edició amb tota una jornada d’activitats al voltant de la música i la poesia a l’aire lliure i l’Auditori Barradas. Consulteu el programa previst i gaudiu amb nosaltres de la poesia durant tot el dia!

A partir de les 11h. Durant tot el dia, venda de llibres de LA CASA DEL LLIBRE. Ens acompanyaran també els coixins de lectura “A Quatre Mans” i les enquadernacions artesanals d’”El Retaller”.

12 a 12,30h Vermut Kids. BROSSABADAT, amb Jordi Cambras. Un espectacle sorprenent que barreja màgia i paraula prenent com a protagonista el poeta Joan Brossa.

12,30h a 14h VERMUT ACROBÀTIC. Mostra poètica d’autors locals i participants del festival acompanyada de vermut pels assistents.

17 a 19h Poetry SLHAM presenta un slam especial amb els 5 millors slammers de la temprada: Salva Soelr, Pablowski, Isa García, Olza i Pedro Toledano.

19h Inauguració de l’exposició TRAZAR EL VACÍO, amb obres de Francesc de Diego i poemes de Jose Manuel Vara, Cysko Muñoz i Princesa Inca.

20,30h Poetry & Rock amb SHUARMA & BENJAMÍN PRADO. A dins de l’Auditori Barradas

Benjamín Prado és un dels autors més originals de la literatura espanyola contemporània. Poeta, novel·lista i comunicador consagrat, la seva trajectòria professional i vital el manté lligat íntimament al món de la música. Els seus cinc primers poemaris estan reunits al volum Ecuador (2002) i posteriorment ha publicat Iceberg (2002), Marea Humana (2007) i Ya no es tarde (2014).

Shuarma és un dels músics més singulars del panorama actual. Pertany al grup Elefantes des de l’any 1994 i des del 2006 combina aquest lideratge amb el de la seva carrera en solitari. El 2007 veu la llum Universo, el seu primer disc, el 2009 El poder de lo fràgil i tres anys més tard el seu darrer disc, Grietas.

Ara és el moment d’unir tot aquest univers creatiu compartint escenari en una gira de recitals on la música i la poesia faran de fil conductor, una experiència inoblidable i colpidora.