Fons d'autoaprenentatge d'idiomes

A totes les Biblioteques de L'Hospitalet disposem de material per a l'aprenentatge d'idiomes estrangers i, per a l'aprenentatge i perfeccionament del català i del castellà per als nouvinguts i residents. També es disposa d'altres recursos per a la pràctica d'idiomes: revistes, lectures segons el nivell d'aprenentatge, música, cinema, novel·la en llengües estrangeres... i per descomptat, mitjançant la connexió a internet, que et facilitem. Pots connectar-te a una font inesgotable de recursos, per a l'autoaprenentatge de qualsevol idioma.
Per ajudar-te a triar, la Biblioteca la Bòbila ha realitzat una selecció de cursos i recursos generals, i específics de: alemany, anglès, àrab, castellà, català, francès, grec clàssic, italià i llatí. Els pots trobar a Arma't de recursos, blog creat per aquesta biblioteca.
A les Biblioteques de L'Hospitalet també es fan grups de conversa en català, castellà i anglès, Clubs de lectura fàcil en català i castellà i Clubs de lectura en anglès. Adreça't a la teva biblioteca!

Prestatge virtual d'Idiomes

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona té un prestatge virtual d'Idiomes que la Biblioteca la Bòbila dinamitza. En aquest prestatge podeu trobar notícies i recomanacions fetes per bibliotecaris i bibliotecàries i recursos per a l'aprenentatge de vuit llengües diferents. A cada idioma també es fa una selecció dels mètodes-gramàtiques, narrativa-poesia-teatre, còmics, cinema, música, revistes i recursos adreçats als infants que pots trobar a les biblioteques de la xarxa.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.