Les nostres Biblioteques

Adreça: PL Bòbila, 1  CP: 08906
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  biblabobila@l-h.cat
Telèfon: 934032655
Horaris:

Dimecres, dijous i dissabte: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris


Inaugurada el març de 1999, La Bòbila dóna servei als barris de Pubilla Cases i Can Serra (L'Hospitalet de Llobregat) i al de Can Vidalet (Esplugues de Llobregat), comparteix espai amb el Centre Cultural la Bòbila i el Club d'Esplai Pubilla Cases - Can Vidalet, i està situada en una plaça que s'ha convertit en l'eix social de la zona.

Àrea Infantil

Sota l’objectiu principal de foment a la lectura, la Biblioteca la Bòbila aborda les necessitats dels usuaris, principalment en edat escolar, amb materials, tant de coneixement com de ficció.
El respecte a l’entorn i als altres són valors i hàbits que treballem per tal que els infants desenvolupin una actitud cívica, oberta al coneixement i a la diversitat que els acompanyi en la seva formació al llarg de la vida.
A més a més, disposem d’un espai de Petits Lectors amb un fons per infants de 0 a 4 anys i d'un Racó de Mares i Pares d'una gran diversitat temàtica sobre tot allò relacionat amb l'educació dels nadons, infants i adolescents. D'entre els més de 500 documents que formen aquest Racó de Mares i Pares trobareu diferent tipus de material (revistes, llibres de coneixement, contes, música i DVDS) amb un ventall temàtic que des de la salut, la psicologia, l'alimentació o l'embaràs, fins a eines per a les mares i pares, contes, activitats, massatges i molt més.
També disposem d'un punt d’accés a internet i espai per a la realització de treballs individuals i de lectura.

Àrea d'Adults

Aquesta àrea està orientada a joves i adults. Per una banda, pots trobar documents relatius a totes les branques del coneixement: història, geografia, art, esports, llengua i literatura, ciencies aplicades i ciéncies socials, literatura de viatges, psicologia, etc. i un centre d'interès fixe dedicat a l'autoaprenentatge d'idiomes i un altre de col·lecció local (que inclou informació tant de L'Hospitalet com d'Esplugues).
A la part de ficció i oci, pots trobar novel·la, narrativa, poesia, teatre, biografies, còmics, revistes, pel·lícules, diaris...

A l'àrea d'adults tens accés als serveis habituals de qualsevol biblioteca de L'Hospitalet i, d'un servei d'Ofimàtica i de préstec de portàtils.

Fons especial de gènere negre i policíac

La Bòbila manté un fons especial dedicat al gènere negre i policíac amb els objectius de fomentar la lectura, difondre aquest gènere literari i cinematogràfic i esdevenir la biblioteca de referència per als aficionats a la novel·la negra.
A més, la biblioteca organitza activitats en torn el gènere com exposicions, clubs de lectura, cicles de cinema, presentacions de llibres, taules rodones, conferències...

La Bòbila al web

La nostra biblioteca té un seguit de productes virtuals tant generals com dedicats al nostre fons especialitzat de gènere negre i policíac. Per facilitar-vos el seu accés hem creat un directori que els agrupa: La Bòbila web

Programa BCNegra 2020 a la Bòbila

Cicle de cinema negre: Jean-Pierre Melville

Taller literari

Coordinat per l'Héctor Oliva

Si tens alguna cosa a dir i ho vols escriure... vine!
Inscripcions: biblabobila@l-h.cat

Activitats infantils gener-març 2020

Us presentem les activitats infantils que farem a la biblioteca aquest trimestre. Esperem que totes us agradin molt!

Més que llibres gener-març 2020

Us presentem el Més que llibres, amb les activitats que farem a la biblioteca aquest trimestre.
Esperem que totes siguin del vostre interès.


Collita de 2018, novel·la negra i policíaca

Les quatre biblioteques de la XBM que mantenen fons especials o centres d'interès entorn la novel·la negra: La Bòbila (L'Hospitalet), Montbau (Barcelona), Joan Oliva (Vilanova i la Geltrú) i Districte 6 (Terrassa), us ofereixen aquest recull de la novel·la negra i policíaca publicada al llarg del 2018 i disponible a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
Bona lectura!

Memòria i Pla d'Acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria i si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'actuació.

On som

Properes activitats

Xarxes de la Biblioteca La Bòbila

Connecta't amb la Biblioteca La Bòbila, segueix-nos al Facebook i a Twitter.