Les nostres Biblioteques

Adreça: PL Cultura, 1  CP: 08907
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  bibbellvitge@l-h.cat
Telèfon: 934036160
Horaris: Dilluns, dimarts i dijous: 15'30 a 20'30 h
Dimecres i divendres: 10 a 20'30h.
Dissabtes: 10 a 13'30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

Un Harry Potter de cinema!

Es convoca a tot muggle, bruixa, mag, elf i criatura fantàstica a agafar la seva vareta per deixar fluir la màgia! Aquesta és l'oportunitat que esperàveu per explicar la vostra història inspirada en l’univers màgic creat per J.K. Rowling.

El que haureu de fer és enregistrar un vídeo amb el vostre mòbil o tauleta, amb una durada màxima de dos minuts, basat i/o inspirat en el món literari o cinematogràfic de Harry Potter. El vídeo pot ser un gag, un skecth, una paròdia... tant és! Deixeu volar la vostra màgia i creativitat!

Consulteu les bases del concurs “Un Harry Potter de cinema”.

Podreu enviar els vostres vídeos de l’1 al 29 de febrer des d’aquest enllaç.

El 13 de març, a la biblioteca Josep Janés, tindrà lloc la festa final amb el passi dels vídeos i es farà l’acte d’entrega de premis.

La teva biblioteca passa comptes...

Taller de lectura: un conte i quatre potes


Vols explicar un conte a un amic pelut? A ell li agrada molt escoltar històries i segur que a tu explicar-les. Mai tindràs un admirador més fidel. El teu company de lectura t’està esperant a la biblioteca.
Amb la col.laboració de: Comparteam, educació canina en equip i Jack Russell de Luperca.

Dimarts 14 de gener, 4 de febrer i 3 de març de 17.30 a 18:30h a la Sala Chill-out.
Cal inscripció prèvia.

Segueix-nos a @BiblioBellvitge!

La Biblioteca Bellvitge és teva

DONES DESCONEGUDES

Descobreix-nos a ...

Com és la Biblioteca?

La Biblioteca Bellvitge és un espai de trobada de persones que es relacionen entre elles a través de la cultura.... Som barri, fem barri!

NOU SERVEI VIRTUAL!    FES LA TEVA RECOMANACIÓ ONLINE

De Bellvitge al món i del món a Bellvitge


Ja pots recomanar el teu llibre o la teva pel·Iícula favorita des de casa teva, la platja o allà on vulguis omplint CÒMODAMENT el nostre formulari  TU HI TENS LA PARAULA.

És molt fàcil, t'animes?

OFICINA MÒBIL DE TREBALL

Breaking news... Encara no ho saps?

Converteix la biblioteca en la teva oficina mòbil de treball amb el préstec dels portàtils i les tablets que tenim a la teva disposició.
Vine i agafa'ls en préstec amb el teu carnet de Biblioteca.Consulta les diferents normatives:

Manual d'estil de Xarxes Socials


La Biblioteca Bellvitge ha elaborat un manual d'estil propi. L'objectiu és crear una marca reconeguda seguint la nostra pròpia fórmula, la fórmula @BiblioBellvitge.

Consulta el MANUAL D'ESTIL

"Per tenir èxit,
la planificació sola és insuficient.
Un ha d'improvisar també".

ISAAC ASIMOV

Abril 2017

De l'hort a la Biblioteca Bellvitge

Receptes de la meva iaia #ReceptesdeXupXup

Amb aquest projecte, t'animem a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i a apropar-te a una vida i dieta més saludables.

Volem ajudar-te a cultivar el teu propi hort urbà i ensenyar-te les millors receptes amb els productes que n'obtindràs. Amb les activitats i recursos que t'oferim, et convertiràs en tot un expert en el món de l'hort!

Aquesta iniciativa neix l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb el projecte.

El 2015 De l'hort a la biblioteca es fa extensiu a 12 biblioteques més de la comarca. Entre elles, la teva biblioteca!!

Política de desenvolupament de la col·lecció

  Fons especial de VIDA SANA

"Totes les biblioteques necessiten un document escrit que reculli la política de gestió del fons, aprovat per l'òrgan de govern. L'objectiu d'aquesta política ha de ser garantir un plantejament coherent del manteniment i desenvolupament del fons de la biblioteca i de l'accés als seus recursos."

Directrius IFLA/UNESCO per al desenvolupament del servei de biblioteques públiques, 2001

Blog de la Biblioteca BellvitgeENTRA I TAFANEJAEl blog és una eina de participació i d'intercanvi d'experiències en el qual el protagonista absolut és l'usuari@ de la Biblioteca Bellvitge.

És una manera diferent, més propera i refrescant d'apropar-se a les persones, en saber què pensen i què els agrada.

Perquè els nostres usuaris són la raó de ser de la nostra biblioteca, i perquè tu hi tens la paraula!  

Homo digitalis

La darrera evolució de l'ésser humà es fa palès al millor  REFUGI TECNOLÒGIC urbà: la Biblioteca Bellvitge

Reserva ordinadors Aules Multimèdia


Reserva ordinadors Internet i+Ah, també tenim portàtils i tauletes a la teva disposició. Simplement pregunta a qualsevol  dels nostres taulells.

Estem d'enhorabona!

La Biblioteca Bellvitge HA GUANYAT el premi al MILLOR PÒSTER, a les XV Jornades Espanyoles d' Informació i Documentació 2017, celebrades a Pamplona.El pòster TU HI TENS LA PARAULA revela el funcionament del blog on els usuaris expliquen les seves lectures i recomanen llibres.

En el pòster guanyador es posa de manifest l‘èxit del blog on els usuaris passen d’espectadors a protagonistes de la vida de la biblioteca, és a dir, es produeix un canvi important: de biblioteca per a les persones a biblioteca de les persones.

També s’explica que l’impacte del blog augmenta el préstec de documents quan els usuaris difonen les seves recomanacions a través de les seves xarxes socials. La prescipció és més propera i familiar....Continua llegintMemòria i Pla d'acció

Si tens curiositat per saber que hem fet aquest darrer any, pots consultar totes les dades de la Biblioteca Bellvitge a la darrera memòria.
A més a més, si vols conèixer les línies de treball que tenim i com funcionem, trobaràs tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Properes activitats

Xarxes de la Biblioteca Bellvitge

Connecta't amb la Biblioteca Bellvitge, segueix-nos al Facebook i a Twitter.