Les nostres Biblioteques

Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2  CP: 08901
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/853074_1.aspx?id=1
Correu electrònic:  bibcansumarro@l-h.cat
Telèfon: 934032082
Horaris:

De dilluns a divendres: de 15:30 a 20:30 hores

Dijous, divendres i dissabte: de 10:00 a 13:30 hores
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

Festius tancat


La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, fruït d’un conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

CLUBS DE LECTURA

Temporada 2022-2023

Cartell Clubs de Lectura

L'oferta de la Can Sumarro per la temporada 2022-2023 és la següent:

CLUB DE LECTURA CAFÈ I LLIBRES: Un clàssic a la biblioteca. Lectures obertes a qualsevol autor i gènere, tant en català com en castellà. L'últim dimecres de mes, a les 16:00.

CLUB D'ÒPERA: Xalar amb el món de l'òpera sense necessitat de coneixements previs és possible gràcies a aquest club que comença la seva segona temporada. Segon dijous de mes, a les 18:30.

CLUB DE LECTURA ALMUDENA GRANDES: Un recorregut per l'obra d'Almudena Grandes en un grup que es va crear com a homenatge a aquesta gran escriptora. Últim dissabte de mes, a les 11:00.

Si necessiteu més informació sobre algun club en particular, poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

Lots de llibres per a les escoles del barri

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents de la biblioteca als infants i la dificultat amb que es troben les escoles per venir a la biblioteca hem decidit apropar la biblioteca a l'escola amb el préstec de lots documentals.

  • Només cal que l’escola es posi en contacte amb la biblioteca (per correu electrònic, presencialment o per telèfon) i ens expliqui què necessita que li preparem ( tipus de material, temàtica, edat a la que van adreçats els documents...).
  • Que ens indiqui per quan temps necessiten el material (1 mes, 2 mesos, fins a final de curs) i la biblioteca entregarà el lot a l’escola (l’escola l'haurà de retornar a la biblioteca quan acabi el període de préstec).

Recursos digitals sense sortir de casa

#joemquedoacasaXBM

Les hores es fan llargues sense sortir de casa? Potser avui és un bon dia per descobrir els continguts digitals que oferim a les biblioteques públiques.
 
  • Hem elaborat unes GUIES DE RECOMANACIONS DE PEL·LÍCULES que trobareu al servei eBiblio i a la plataforma de l’In-Edit, a la qual heu d’accedir mitjançant el Catàleg Aladí o directament a través de la Biblioteca Virtual.

  • Per una altra banda us facilitem una guia de plataformes i enllaços per poder visionar cinema de l'Amèrica Llatina.
Recordeu també que us podrem ajudar via telemàtica al nostre correu electrònic o al nostre compte de twitter.

Exposicions a la biblioteca

Ets un artista que vol exposar la seva obra? No saps per on començar?

La Can Sumarro et dona l’oportunitat de poder mostrar el teu art a la sala polivalent de la biblioteca.

Fotografia, pintura, dibuixos…?  No t’ho pensis!

Envian's un e-mail i et donarem més informació.

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.
 
La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria i Pla d'acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria.
Si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Activitats

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.