Les nostres Biblioteques

Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2  CP: 08901
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  bibcansumarro@l-h.cat
Telèfon: 934032082
Horaris: Dijous, divendres i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, fruït d’un conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

Diada de Sant Jordi

Per celebrar aquesta diada tan especial, la biblioteca Can Sumarro ha programat un seguit d'activitats per la tarda del dilluns 23 d'abril.

Obrirem els jardins a partir de les 17 h per la IX trobada de Princeses, Dracs i Cavallers, on esteu convidats a posar-vos les vostres millors gales i les vostres millors disfresses.

L'Esplai Xixell col·labora aquest any amb el seu taller de "pintacares", per la canalla; i La Vitrina organitza pels més grans un taller bàsic de "bookami".

Finalment, a les 18 h, el Dani Orviz i la Cristina Gargo ens oferiran l'espectacle DRAC ROCK, per tota la família.

Ah! i durant tota la tarda podreu fer-vos fotos al nostre photocall i conèixer de primera mà les novetats infantils i d'adults de Sant Jordi.

Totes les activitats es faran als jardins de la biblioteca (entrada pel carrer Barcelona) però en cas de pluja ens traslladarem tots a Can Riera (masia del Museu) , situada en la placeta del Poliesportiu municipal del centre. 

Us hi esperem!

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.
 
La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria i Pla d'acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria.
Si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Properes activitats

del 20 al 22 d'abril
Dilluns, 23 d'abril, 17.30 h
Dimecres, 2 de maig, 18:00 h
Divendres, 4 de maig, 17:30 h
Dijous, 17 de maig, 18:00 h
Divendres, 18 de maig, 17:30 h
Dimarts, 22 de maig, 17:30 h
Dimecres, 30 de maig, 17:30 h

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.