Les nostres Biblioteques

Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2  CP: 08901
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  bibcansumarro@l-h.cat
Telèfon: 934032082
Horaris: Dijous, divendres i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, fruït d’un conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

Bústia de devolucions tancada per la revetlla

Com a mesura de prevenció davant la celebració de la revetlla de Sant Joan, la bústia de devolucions que es troba a la porta de la biblioteca romandrà tancada des del matí del dissabte 22, al vespre del dimarts 25 de juny.
 

Visqueu la revetlla amb precaució!

Horari d'estiu

El proper dia 25 de juny entrarà en vigor l'horari estival a les biblioteques de L'Hospitalet.

Entre aquesta data i el dia 8 de setembre, la biblioteca Can Sumarro obrirà de DILLUNS a DIVENDRES de 15:30 a 20:30.

Fora d'aquest horari podreu fer servir la bústia de devolucions que teniu a la porta de la biblioteca.

Que tingueu un bon estiu!

Una biblioteca de tresors

Enguany la Diputació de Barcelona ha volgut reprendre la campanya d’obsequi d’un llibre a les persones usuàries de préstec de la Xarxa de Biblioteques Municipals, com a homenatge als primers cent anys de biblioteques públiques al nostre territori.

El llibre, L’illa dels tresors, és una recopilació de contes inèdits d’autores i autors catalans sobre biblioteques. Hi han participat: Maria Barbal, Sebastià Bennasar, Xavier Bosch, David Cirici, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Pau Joan Hernàndez, Francesc Miralles, Núria Pradas, Llucia Ramis, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Màrius Serra, Sílvia Soler i Coia Valls.

Així doncs, de l'11 al 25 de juny, quan utilitzis el servei de préstec a la teva biblioteca t'emportaràs un tresor de regal.

Campanya vàlida fins a exhaurir existències.

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.
 
La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria i Pla d'acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria.
Si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Properes activitats

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.