Les nostres Biblioteques

Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2  CP: 08901
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  bibcansumarro@l-h.cat
Telèfon: 934032082
Horaris:

Dijous, divendres i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris


La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, fruït d’un conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

#joemquedoacasaXBM

Recursos digitals sense sortir de casa

Les hores es fan llargues sense sortir de casa? Potser avui és un bon dia per descobrir els continguts digitals que oferim a les biblioteques públiques.
 
  • T’expliquem com pots aconseguir el CARNET TEMPORAL de biblioteques i amb el que podràs gaudir de infinitat de continguts digitals.
  • Et presentem BIBLIOHOME, una guia ràpida que et resoldrà alguns dubtes bàsics, com accedir a la plataforma de préstec digital eBiblio i a la resta de recursos digitals que t’oferim.
  • També hem elaborat unes GUIES DE RECOMANACIONS DE PEL·LÍCULES que trobareu al servei eBiblio i a la plataforma de l’In-Edit, a la qual heu d’accedir mitjançant el Catàleg Aladí o directament a través de la Biblioteca Virtual.

  • Per una altra banda us facilitem una guia de plataformes i enllaços per poder visionar cinema de l'Amèrica Llatina.
Volem també informar-vos que a causa de la situació actual, eBiblio ha augmentat el servei de préstec de llibres a un màxim de 30 documents mensuals (màxim 4 títols alhora), així com el servei de visualització de pel·lícules, ampliat fins a 2 títols per usuari i dia.

Recordeu també que us podrem ajudar via telemàtica al nostre correu electrònic o al nostre compte de twitter.

Exposicions a la biblioteca

Ets un artista que vol exposar la seva obra? No saps per on començar?

La Can Sumarro et dona l’oportunitat de poder mostrar el teu art a la sala polivalent de la biblioteca.

Fotografia, pintura, dibuixos…?  No t’ho pensis!

Envian's un e-mail i et donarem més informació.

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.
 
La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria i Pla d'acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria.
Si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.