Les nostres Biblioteques

Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2  CP: 08901
Web: http://bibliotequeslh.cat
Correu electrònic:  bibcansumarro@l-h.cat
Telèfon: 93 403 20 82
Horaris: Dijous, divendres i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Horaris especials
La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, fruït d’un conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

Dimecres de cinema: La La Land

Una vegada al mes, la biblioteca projecta una de les últimes novetats que hem incorporat al nostre fons de cinema. L'escollida del mes de juny ha sigut: La ciudad de las estrellas (La La Land), de Damien Chazelle.

La projectarem el proper dia 7 de juny (dimecres), a les 18:00 h.
 
Mia (Emma Stone), una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings, i Sebastian (Ryan Gosling), un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s'enamoren. Junts, intentaran arribar al cim en les seves carreres artístiques.

Musical guanyador de sis premis Oscar.

Cabuda limitada.

Bibliojardí

Celebrem la festa major del barri.
 
Ja sabem que de nit, un cert temor i una por palpable es respira a moltes llars catalanes. Aquella por que es converteix en pregunta quan acotxem els petits de casa i treuen les manetes per sobre del llençol. Aquella pregunta que fan: "Quin conte farem avui?".
 
Doncs els DeParranda han seleccionat els seus 8 millors contes i hi han posat l'al·licient d'incorporar-hi una ruleta (que fa llums i treu fum).
 
Contes llargs, contes curts, contes amb poema, contes appallassats, contes amb missatge, contes tendres, contes esbojarrats...
 
Als jardins de la biblioteca, el dimecres 21 de juny, a les 18:00 h.

Últimes novetats de cinema

Ja feia temps que no us oferíem un recull de les últimes adquisicions de cinema a la biblioteca, així que hem fet un document amb el llistat de les novetats de maig en el que hem inclòs algunes pel·lícules que hem trobat interessants recomanar-vos i que han arribat fa poc.

Això només és perquè aneu obrint boca del lot que està per arribar durant l'estiu i que serà bastant important.

Recordeu que si voleu rebre les novetats al vostre correu electrónic, podeu suscriu-vos a l'apartat corresponent del catàleg.

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.
 
La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria i Pla d'acció

Podeu consultar totes les dades de la biblioteca a la darrera memòria.
Si el que voleu és conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.