Les nostres Biblioteques

Bibliomercat

Adreça: C. Muns, 2 CP: 08902

Web: http://www.bibliotequeslh.cat/2339441_1.aspx?id=1

Correu electrònic: bibliomercatse@l-h.cat

Informació: 667 804 717

Horaris:

  • Dimarts: de 16 a 19 hores
  • De dimecres a divendres: de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores
  • Dissabtes: de 10 a 13 hores
  • Nadal, Setmana Santa i estiu: horaris especials

Club de lectura Bibliomercat

Som mercat

El Bibliomercat Santa Eulàlia està situat al Mercat municipal al centre neuràlgic del barri de Santa Eulàlia. Neix per ser un punt d’extensió bibliotecària a la zona i sota la coordinació de la biblioteca Central Tecla Sala, la central de l’Hospitalet. El Bibliomercat ocupa dos antics locals i està situat en la part exterior, compartint espai amb les altres parades del Mercat.

El Mercat de Santa Eulàlia es va construir entre 1929 i 1930 i ha estat reformat en 1990, 1998 i 2004. Aquesta darrera va respectar la seva estructura de creu grega, però va transformar totalment el seu aspecte i el va dotar d'instal·lacions modernes i nous espais.

Fons bibliomercat

El fons del Bibliomercat està dotat de les més recents novetats de novel·la, literatura juvenil i còmic, així com de clàssics de la literatura universal. Amb relació al fons de matèries compta amb una àmplia selecció de documents sobre cuina, benestar i desenvolupament personal. També inclou els títols més recents de la cartellera cinematogràfica i una col·lecció de referents del 7è art en DVD. A més, té un fons infantil de llibres d'imaginació, coneixements i còmics per als més petits de casa. És i serà un fons en constant renovació a disposició de tots i totes les usuàries.

JOCS DE TAULA AL BIBLIOMERCAT

El Bibliomercat de Santa Eulàlia posa a la vostra disposició una selecció de diferents jocs de taula adreçats a persones de totes les edats. Podeu jugar a la sala o endur-vos en préstec els jocs de taula. Per utilitzar els jocs només necessiteu el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Préstecs d’ordinadors portàtils

El Bibliomercat de Santa Eulàlia ofereix el préstec d’ordinadors portàtils per utilitzar a dins de la sala. 

Centres d’interès

Centre d’interès barri de Santa Eulàlia

El Bibliomercat posa a disposició de la ciutadania un centre d’interès de documents relacionats amb la història de l’Hospitalet de Llobregat i del barri de Santa Eulàlia.

Centre d’interès Mercat de Santa Eulàlia

Així mateix, el Bibliomercat disposa d'un centre d’interès de documents relacionats amb la gestió de mercats municipals, locals i petits comerços.

Bústia de retorn

El Bibliomercat disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Per la seva ubicació, dins del recinte del mercat municipal, la bústia serà accessible durant l'horari comercial de 8 a 20 h. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.

El Bibliomercat es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

+ Que lots: lots de llibres infantils en préstec

Les biblioteques de L’Hospitalet volem que tinguis sempre llibres a casa.

Fàcil!: Demanan’s un lot per telèfon, presencialment o fent-nos arribar la txec list que us adjuntem en aquest apartat.

Et seleccionarem el lot ple de llibres bonics, de gran qualitat literària i molt entretinguts acompanyats d’alguna petita sorpresa.

T’el prestarem al teu carnet i ja els tens preparat per recollir-lo a la biblioteca.

Descobreix totes les meravelles que tenim!