Les nostres Biblioteques

Edifici de la Biblioteca La Florida
Adreça: AV Masnou, 40  CP: 08905
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/858013_1.aspx?id=1
Correu electrònic:  biblaflorida@l-h.cat
Telèfon: 934032580
Horaris:

De dilluns a divendres: de 15:30 a 20:30 hores
Dilluns, dimarts i dissabte: de 10:00 a 13:30 hores
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

Festius tancat


Dones de la posguerra

Vols rebre les nostres activitats al teu correu electrònic?

Si vols rebre les nostres activitats, conèixer les nostres recomanacions el primer, omple el formulari.

Formulari

Connecta't amb la Biblioteca

 

+ QUE LOTS: LOTS DE LLIBRES INFANTILS EN PRÉSTEC

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents als infants i per tal de reduïr la seva mobilitat durant aquest període de la Covid, preparem lots a mida.

Les famílies es poden posar en contacte amb la biblioteca per fer la demanda que necessiten o omplir el formulari  +QLOTS, també el podeu trobar a la mateixa biblioteca.

El préstec tindrà un termini de 30 dies.

LOTS DE LLIBRES PER A LES ESCOLES DEL BARRI

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents de la biblioteca als infants i la dificultat amb què es troben les escoles per venir a la biblioteca, hem decidit apropar la biblioteca a l'escola amb el préstec de lots documentals.

Només cal que contacteu amb nosaltres al telèfon de la biblioteca: 93 403 25 80, o al correu electrònic: b.hospitalet.lf@diba.cat, i ens expliqueu que necessiteu: tipus de material, temàtica, edat a la qual van adreçats els documents...

Que ens indiqueu el temps que necessiteu el material: 1 mes, 2 mesos, fins a final de curs.

I us entregarem el lot a l’escola. Quan acabi el període de préstec l'haureu de retornar a la biblioteca.

Canal Spotify de la biblioteca La Florida

La Biblioteca La Florida té nou canal de Spotify on podràs trobar playlists de tot tipus de música.
Cada divendres trobaràs una nova llista amb una selecció de música disco, grans èxits de grups i artistes, música de pel·lícules i sèries, les nostres novetats, i molt més! Música discoFunky & Hip Hop dels 80 i 90Potens FeminaVa de cinema!Música disco IIVa de sèries!Grans èxits Jarabe de PaloThe Jackson 5Música disco IIIHola estiu!Novetats I: WhitneyNovetats II: ManelNovetats III: La PegatinaRock'N'RollAixò va de Platja!Música Disco IVMúsica espanyola 80/90Selecció de musicals!DisneyMúsica Disco VAntonio OrozcoScary Pockets, Música Disco VI, Motwon, Gospel, Música Disco VII, Èxits d'Itàlia, Barry White, Relax, Música Disco VIII, Madonna, Bon Nadal, Música Disco IX, PrinceCarlos SantanaBruno Mars, Música Disco X, Baladas Rock, Bob Marley, Beyoncé, Música Disco XIIcones femenines, Daft Punk, Bee Gees, Música Disco XII, U2, Stevie Wonder, Rolling Stones, Bryan Adams ...

Acosta’t al nostre canal i descobreix les nostres recomanacions musicals. No t’ho perdis!

Qui som?

La biblioteca està situada al centre del districte La Florida - Les Planes de L’Hospitalet.

L’any 2001 la biblioteca va obrir les seves portes després de la seva remodelació i ampliació. L’equipament ocupa l’espai en el qual abans estava situada l’aula de cultura, disposa d’uns 680 m2 i l’edifici és compartit amb el Casal d’Avis de la Florida.

Com som?

Sala d'estar

Per llegir comodament

Servei de préstec

Endinsa't

Consulta el que necessitis

Cerca tota la informació

Música Disco

Navega entre contes

Activitats infantils

Què oferim?

Pretenem ser un referent cultural per a l’aprenentatge, la informació i el lleure.
 
Programem activitats culturals i de formació: tallers d’escriptura creativa, informàtica junior, l’hora del joc, clubs de conversa en castellà i anglès. Prestem especial atenció a la promoció de la lectura a través de Laboratoris de lectura, club de lectura (de novel·la romàntica i infantil), hores del conte, etc.
 
A dues de les parets de la sala infantil tens un racó per a la creativitat on pots dibuixar i escriure.

Bústia de retorn de préstecs a la Biblioteca La Florida

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectius amb data de l’últim dia d’obertura.

La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.
 


Memòria 2020 i Pla d'Acció 2021

Ja podeu consultar la Memòria 2020, que recull i analitza les dades més importants dels diferents serveis de la biblioteca La Florida.

També podeu consultar el Pla d'Acció 2021 per a la biblioteca La Florida que exposa les actuacions previstes per aquest any.

On som

Activitats

Xarxes de la Biblioteca La Florida

Connecta't amb la Biblioteca La Florida, segueix-nos al Facebook i a Twitter.