Les nostres Biblioteques

Adreça: AV Masnou, 40  CP: 08905
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  biblaflorida@l-h.cat
Telèfon: 934032580
Horaris:

Dilluns, dimarts i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris


Canal Spotify de la biblioteca La Florida  

La Biblioteca La Florida té nou canal de Spotify on podràs trobar playlists de tot tipus de música.
Cada divendres trobaràs una nova llista amb una selecció de música disco, grans èxits de grups i artistes, música de pel·lícules i sèries, les nostres novetats, i molt més! Acosta’t al nostre canal i descobreix les nostres recomanacions musicals. No t’ho perdis! Música disco Funky & Hip Hop dels 80 i 90 Potens Femina Va de cinema! Música disco II Va de sèries! Grans èxits Jarabe de Palo The Jackson 5 Música disco III Hola estiu!Llegir, veure, escoltar... recomancions per l'estiu de la biblioteca

Recomanació infantil

PETICIONS PERSONALITZADES A LA SECCIÓ INFANTIL

Aquest estiu volem omplir casa teva de llibres!!! Pots demanar-nos els que t’agraden i prepararem el teu lot personalitzat! Només cal que omplis aquest formulari i ens el facis arribar per correu o ens ho portis. T'avisarem quan ho tinguis preparat perquè passis per la Can Sumarro a recollir-ho.
 

Vols rebre les nostres activitats al teu correu electrònic?

Si vols rebre les nostres activitats, conèixer les nostres recomanacions el primer, omple el formulari. Formulari

Informàtica Junior 6

I ara què? La vida post selectivitat!

  1. Has pensat a estudiar fora de Catalunya? Saps a quina ciutat? O tens dubtes de quina serà la millor universitat per a tu? A continuació, podràs veure totes les universitats d'Espanya per tal que puguis prendre la millor decisió, i consells sobre com escollir el millor per tu! Ànims!
  2. estudiosyuniversidades.com
  3. En aquesta web, trobaràs un llistat d’universitats a Espanya (públiques i privades) ordenat per comunitats autònomes, material educatiu, beques, allotjament, entre altres.
  4. Decide tu futuro.org
  5. Al següent canal de YouTube podràs resoldre molts dubtes sobre la universitat, com per exemple, quina carrera triar, estudiar en la universitat pública o privada, i molt més!

 

Prepara't online

Qui som?

La biblioteca està situada al centre del districte La Florida - Les Planes de L’Hospitalet.

L’any 2001 la biblioteca va obrir les seves portes després de la seva remodelació i ampliació. L’equipament ocupa l’espai en el qual abans estava situada l’aula de cultura, disposa d’uns 680 m2 i l’edifici és compartit amb el Casal d’Avis de la Florida.

Com som?

Sala d'estar

Per llegir comodament

Servei de préstec

Endinsa't

Consulta el que necessitis

Cerca tota la informació

Música Disco

Navega entre contes

Activitats infantils

Què oferim?

Pretenem ser un referent cultural per a l’aprenentatge, la informació i el lleure.
 
Programem activitats culturals i de formació: tallers d’escriptura creativa, informàtica junior, l’hora del joc, clubs de conversa en castellà i anglès. Prestem especial atenció a la promoció de la lectura a través de Laboratoris de lectura, club de lectura (de novel·la romàntica i infantil), hores del conte, etc.
 
A dues de les parets de la sala infantil tens un racó per a la creativitat on pots dibuixar i escriure.


Nova bústia de retorn de préstecs a la Biblioteca La Florida


La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectius amb data de l’últim dia d’obertura.

La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Com a mesura per contenir l’expansió del COVID-19, fins a nou avís la bústia romandra tancada.


Memòria 2019 i Pla d'Acció 2020


Ja podeu consultar la Memòria 2019, que recull i analitza les dades més importants dels diferents serveis de la biblioteca La Florida.

També podeu consultar el Pla d'Acció 2020 per a la biblioteca La Florida que exposa les actuacions previstes per aquest any.

On som

Properes activitats

Xarxes de la Biblioteca La Florida

Connecta't amb la Biblioteca La Florida, segueix-nos al Facebook i a Twitter.