Les nostres Biblioteques

Edifici de la Biblioteca La Florida

Adreça: AV Masnou, 40 CP: 08905

Web: http://www.bibliotequeslh.cat/858013_1.aspx?id=1

Correu electrònic: biblaflorida@l-h.cat

Telèfon: 934032580

Horaris:

  • De dilluns a divendres: de 15:30 a 20:30 hores
  • Dilluns, dimarts i dissabte: de 10:00 a 13:30 hores
  • Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  • Festius tancat

Horari Setmana Santa

11è Concurs de Contes i Concurs de Punts de llibres de la Biblioteca la Florida

cartell concurs

ACTIC a la biblioteca La Florida

Primera Biblioteca Humana de LH

La Biblioteca Humana de l'Hospitalet va iniciar la seva emocionant trajectòria el passat dissabte 4 de novembre a la biblioteca La Florida, del barri Les Planes - La Florida

Agraïm a totes les persones assistents el vostre suport i participació. Ens omple d'alegria veure tanta voluntat compartida d'apropar-se, conèixer i construir un món més amable, tolerant i inclusiu.

Un èxit que no hagués estat possible sense el treball en equip d'una xarxa ben engranada d’organitzacions, entitats i serveis de proximitat. Gràcies pel vostre suport i compromís! 

I el nostre agraïment especial va per als Llibres Humans, persones generoses que van obrir les seves vides i els seus cors perquè poguéssim qüestionar, dialogar i aprendre de les seves valuoses experiències de vida. 

Si voleu explorar més sobre els temes tractats a la Biblioteca Humana, teniu disponible la bibliografia complementària a la nostra web: https://www.bibliotecahumanalh.com/ .

Un cop més, gràcies per formar part d'aquest capítol emocionant a la història de la Biblioteca Humana de l'Hospitalet. Continuem construint ponts, enderrocant barreres i fomentant la comprensió mútua a la nostra comunitat.

Video Testimonis

Guia amb recomanacions de lectures per a tots els nivells educatius

lectures 2022-2023

Com l’any passat, hem elaborat una guia amb recomanacions per a tots els cicles de l'educació primària i 1r i 2on de l'ESO.

Cliqueu sobre els títols per a més informació.

Us desitgem bones lectures!

Novetats

BV novetats

Aquí podeu consultar les novetats de la biblioteca La Florida

#BibliotecaFàcil: Els secrets del teu carnet

Guies d’us

Punt TIC La Florida- Les Planes

punt Tic

El Punt TIC de la Florida – les Planes es planteja com un espai comunitari d’accés públic que està orientat al desenvolupament de processos integrals d’alfabetització digital i d’accés gratuït a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic, acompanyament i assessorament personalitzat.

Les professionals que hi desenvolupen l’atenció a la ciutadania són joves del territori que han passat per un procés de formació amb l’entitat i que han pogut desenvolupar un itinerari formatiu i laboral de qualitat oferint així un servei a la seva comunitat, esdevenint així figures referents reconegudes en el sí del seu territori.

Vols rebre les nostres activitats al teu correu electrònic?

Si vols rebre les nostres activitats, conèixer les nostres recomanacions el primer, omple el formulari.

Formulari

Connecta't amb la Biblioteca

 

+ QLOTS: Lots de llibres infantils en préstec

Les biblioteques de L’Hospitalet volem que tinguis sempre llibres a casa.

Fàcil!: Demana'ns un lot per telèfon, presencialment o fent-nos arribar el formulari que us adjuntem en aquest apartat.

Et seleccionarem el lot ple de llibres bonics, de gran qualitat literària i molt entretinguts acompanyats d’alguna petita sorpresa.

Te'l prestarem al teu carnet i ja els tens preparat per recollir-lo a la biblioteca.

Descobreix totes les meravelles que tenim!

Lots de llibres per a les escoles del barri

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents de la biblioteca als infants i la dificultat amb què es troben les escoles per venir a la biblioteca, hem decidit apropar la biblioteca a l'escola amb el préstec de lots documentals.

Només cal que contacteu amb nosaltres al telèfon de la biblioteca: 93 403 25 80, o al correu electrònic: b.hospitalet.lf@diba.cat, i ens expliqueu que necessiteu: tipus de material, temàtica, edat a la qual van adreçats els documents...

Que ens indiqueu el temps que necessiteu el material: 1 mes, 2 mesos, fins a final de curs.

I us entregarem el lot a l’escola. Quan acabi el període de préstec l'haureu de retornar a la biblioteca.

Canal Spotify de la biblioteca La Florida

La Biblioteca La Florida té nou canal de Spotify on podràs trobar playlists de tot tipus de música.
Cada divendres trobaràs una nova llista amb una selecció de música disco, grans èxits de grups i artistes, música de pel·lícules i sèries, les nostres novetats, i molt més! Música discoFunky & Hip Hop dels 80 i 90Potens FeminaVa de cinema!Música disco IIVa de sèries!Grans èxits Jarabe de PaloThe Jackson 5Música disco IIIHola estiu!Novetats I: WhitneyNovetats II: ManelNovetats III: La PegatinaRock'N'RollAixò va de Platja!Música Disco IVMúsica espanyola 80/90Selecció de musicals!DisneyMúsica Disco VAntonio OrozcoScary Pockets, Música Disco VI, Motwon, Gospel, Música Disco VII, Èxits d'Itàlia, Barry White, Relax, Música Disco VIII, Madonna, Bon Nadal, Música Disco IX, PrinceCarlos SantanaBruno Mars, Música Disco X, Baladas Rock, Bob Marley, Beyoncé, Música Disco XIIcones femenines, Daft Punk, Bee Gees, Música Disco XII, U2, Stevie Wonder, Rolling Stones, Bryan Adams ...

Acosta’t al nostre canal i descobreix les nostres recomanacions musicals. No t’ho perdis!

Qui som?

La biblioteca està situada al centre del districte La Florida - Les Planes de L’Hospitalet.

L’any 2001 la biblioteca va obrir les seves portes després de la seva remodelació i ampliació. L’equipament ocupa l’espai en el qual abans estava situada l’aula de cultura, disposa d’uns 680 m2 i l’edifici és compartit amb el Casal d’Avis de la Florida.

Com som?

Sala d'estar

Per llegir comodament

Servei de préstec

Endinsa't

Consulta el que necessitis

Cerca tota la informació

Música Disco

Navega entre contes

Activitats infantils

Què oferim?

Pretenem ser un referent cultural per a l’aprenentatge, la informació i el lleure.
 
Programem activitats culturals i de formació: tallers d’escriptura creativa, informàtica junior, l’hora del joc, clubs de conversa en castellà i anglès. Prestem especial atenció a la promoció de la lectura a través de Laboratoris de lectura, club de lectura (de novel·la romàntica i infantil), hores del conte, etc.
 
A dues de les parets de la sala infantil tens un racó per a la creativitat on pots dibuixar i escriure.

Bústia de retorn de préstecs a la Biblioteca La Florida

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectius amb data de l’últim dia d’obertura.

La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.
 


Memòria 2022 i Pla d'Acció 2024

Ja podeu consultar la Memòria 2022, que recull i analitza les dades més importants dels diferents serveis de la biblioteca La Florida.

També podeu consultar el Pla d'Acció 2024 per a la biblioteca La Florida que exposa les actuacions previstes per aquest any.

On som

Activitats

Xarxes de la Biblioteca La Florida

Connecta't amb la Biblioteca La Florida, segueix-nos al Facebook i a Twitter.