Les nostres Biblioteques

Adreça: AV Masnou, 40  CP: 08905
Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic:  biblaflorida@l-h.cat
Telèfon: 934032580
Horaris: Dilluns, dimarts i dissabtes: 10-13.30 h
Dilluns a divendres: 15.30-20.30 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

UN HARRY POTTER DE CINEMA!

Es convoca a tot muggle, bruixa, mag, elf i criatura fantàstica a agafar la seva vareta per deixar fluir la màgia! Aquesta és l'oportunitat que esperàveu per explicar la vostra història inspirada en l’univers màgic creat per J.K. Rowling.

El que haureu de fer és enregistrar un vídeo amb el vostre mòbil o tauleta, amb una durada màxima de dos minuts, basat i/o inspirat en el món literari o cinematogràfic de Harry Potter. El vídeo pot ser un gag, un skecth, una paròdia... tant és! Deixeu volar la vostra màgia i creativitat!

Consulteu les bases del concurs “Un Harry Potter de cinema”.

Podreu enviar els vostres vídeos de l’1 al 29 de febrer des d’aquest enllaç.

El 13 de març, a la biblioteca Josep Janés, tindrà lloc la festa final amb el passi dels vídeos i es farà l’acte d’entrega de premis.

UN HARRY POTTER DE CINEMA: DEL 17 DE GENER AL 6 DE MARÇ

Des del 17 de gener i durant 8 setmanes projectarem tota la saga de pel·lícules de Harry Potter, però per veure-les totes haureu de fer ruta per les BibliotequesLH.

Podreu venir disfressats dels vostres personatges preferits i participar ACTIVAMENT durant la projecció.

Sou de Gryffindor o de Slytherin?

Qui som?

La biblioteca està situada al centre del districte La Florida - Les Planes de L’Hospitalet.

L’any 2001 la biblioteca va obrir les seves portes després de la seva remodelació i ampliació. L’equipament ocupa l’espai en el qual abans estava situada l’aula de cultura, disposa d’uns 680 m2 i l’edifici és compartit amb el Casal d’Avis de la Florida.

Com som?

Sala d'estar

Per llegir comodament

Servei de préstec

Endinsa't

Consulta el que necessitis

Cerca tota la informació

Música Disco

Navega entre contes

Què oferim?

Pretenem ser un referent cultural per a l’aprenentatge, la informació i el lleure.
 
Programem activitats culturals i de formació: tallers d’escriptura creativa, informàtica junior, l’hora del joc, clubs de conversa en castellà i anglès. Prestem especial atenció a la promoció de la lectura a través de Laboratoris de lectura, club de lectura (de novel·la romàntica i infantil), hores del conte, etc.
 
A dues de les parets de la sala infantil tens un racó per a la creativitat on pots dibuixar i escriure.

Nova bústia de retorn de préstecs a la Biblioteca La Florida

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectius amb data de l’últim dia d’obertura.

La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Memòria 2018 i Pla d'Acció 2019

Ja podeu consultar la Memòria 2018, que recull i analitza les dades més importants dels diferents serveis de la biblioteca La Florida.

També podeu consultar el Pla d'Acció 2019 per a la biblioteca La Florida que exposa les actuacions previstes per aquest any.

On som

Properes activitats

Xarxes de la Biblioteca La Florida

Connecta't amb la Biblioteca La Florida, segueix-nos al Facebook i a Twitter.