Víkings

Un recull de novel·les protagonitzades pels  vikings, del nòrdic antic víkingr, van ser sobretot navegants nòrdics, que saquejaven i comerciaven amb diverses parts d'Europa des d'Escandinàvia des del s. VIII fins a la fi del s. XII. Els vikings no eren un grup ètnic, sinó una professió ja que l'agricultura era molt limitada, fet que forçava part de la població a, durant certes èpoques de l'any, dedicar-se a l'ívíking, és a dir, comerciar amb altres territoris, i sovint saquejar o piratejar. 

Novel·les plenes d'aventures, història, mitologia, amor...

Dones de la història

Un recull de novel·les històriques protagonitzades per dones reals i imaginàries, en ordre cronològic des del segle V a.C. fins el s. XX, que ens permeten conèixer episodis de la història de la Península Ibèrica amb una mirada diferent.

Dones de la posguerra

Un recull de novel·les protagonitzades per unes dones fortes en un moment històric on el paper de la dona va ser menystingut.

Romàntica made in Spain

Et presentem escriptores que et faran somniar, riure, enamorar-te, plorar... viure històries romàntiques... i totes són made in Spain.

NEGRA made in Spain

Escriptor@s de novel·la negra made in Spain. Tria la teva lectura negra...

Les llibreries

Un recull de novel·les amb aquests llocs com a protagonistes, uns llocs màgics per somniar....

Històrica made in Spain

Si t'agrada llegir novel·la històrica, t'encanta viatjar al passat sense sortir de casa... et presentem un munt d'escriptor@s made in Spain

Guia de lectures inclusives

Benvinguda a les Biblioteques de L'Hospitalet

Bibliografia LGTBIQ+

Infants amb discapacitats

Adolescents

Infants

Còmic

Desenvolupament del llenguatge i signes d’alerta dels 0 als 5 anys

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.