L'H Confidencial

El fanzine L'H Confidencial és el butlletí del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, i conté propostes de lectura i informació sobre autors, títols, col·leccions, subgèneres o temes relacionats amb el gènere negre i policíac. De periodicitat bimestral, apareix des de setembre de 1999.

L'H Confidencial es distribueix en paper a la mateixa biblioteca, o pot demanar-se en subscripció electrònica (en format PDF) a biblabobila@l-h.cat.

 

L'últim exemplar:
 
Crispin, nascut Robert Bruce Montgomery, va estudiar llengües modernes i durant una gran part de la seva vida professional es va dedicar a la composició de música i a l'escriptura de guions i fulletons radiofònics. En 1944 crea a Gervase Fen en el qual seria el seu primer llibre, El misterio de la mosca dorada. El seu èxit el va impulsar a publicar entre 1944 i 1951 vuit novel·les i en 1953 una recopilació de relats. A partir d'aquest moment va deixar d'escriure novel·les i es va consagrar a la ressenya de novel·les policíaques i de ciència-ficció per al Sunday Times. En 1977, 25 anys després, publica l'última novel·la del seu detectiu, un any abans de la seva mort.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.