L'H Confidencial

El fanzine L'H Confidencial és el butlletí del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, i conté propostes de lectura i informació sobre autors, títols, col·leccions, subgèneres o temes relacionats amb el gènere negre i policíac. De periodicitat bimestral, apareix des de setembre de 1999.

L'H Confidencial es distribueix en paper a la mateixa biblioteca, o pot demanar-se en subscripció electrònica (en format PDF) a biblabobila@l-h.cat .


L'últim exemplar:

Jazz, cinema i novel•la negres són indestriables. Tres de les grans aportacions americanes a la cultura del segle XX.  Com molt bé diu Franco Bergoglio, es fa difícil llegir novel•la negra clàssica sense trobar-hi rastres de jazz. També es fa difícil veure cinema negre classic sense sentir jazz a la seva banda sonora. De la mateixa manera es fa difícil escoltar les propostes que us fem a continuació sense recordar escenes de grans pel•lícules, de series de culte, ambients… El so del saxo, un carreró fosc, la pluja… Benvinguts al Jazz Noir. Benvinguts al Crime Jazz! 

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.