El Fons de Blues de la Biblioteca Central Tecla Sala de L’Hospitalet és un fons documental únic, creat l’any 2006 amb la complicitat i la col·laboració inestimable de la Societat de Blues de Barcelona (SBB).  L’objectiu del fons és fomentar i promoure aquest gènere musical, i convertir Tecla Sala en la biblioteca de referència per als aficionats i estudiosos. L’any 2012 aquest fons va ser declarat Fons Europeu del Blues per l’European Blues Union (EBU).

Al fons es poden trobar gairebé 3000 CD, majoritàriament blues, jazz i soul però també cajun, zydeco i variants i fusions diverses amb les músiques country, pop i rock, més de 4000 documents de blues: gravacions exclusives, llibres singulars, revistes especialitzades, cartells de festivals, fotografies de directes.

La biblioteca programarà diverses activitats, audicions, xerrades, pel públic familiar,
educatiu i per adults. També es realitzen visites i  assessorament de recerques.


Sivols estar atent a les darreres novetats del fons especial de blues, només has d’omplir aquest formulari. Subscriu-t’hi ara!
 

  Llistat de novetats a l'ISSUU:

Llistat de Blues núm. 30 Big Mama
Llistat Blues 31_Novetats Jazz
Llistat Blues 32_Novetats Jazz
Llistat Blues 33_Novetats Jazz
Llistat Blues 34_Novetats Jazz
Llistat Blues 35_Novetats Jazz
Llistat Blues 36_Novetats Jazz

Llistat de novetats en PDF:

Nou Blues a fons núm.15

El nou blues a fons que ens presenta la Biblioteca Central Tecla Sala, el 15, està dedicat al blues de Texas.
Lo podeu consultar a  l'ISSU, o en pdf adjunt.
Política de desenvolupament de la col·lecció del fons especial de blues i música negra

Aquest document és el compromís públic de la Biblioteca Central Tecla Sala (BCTS) respecte a la política de selecció, adquisició i difusió del fons especial de blues i música negra (FBMN) de la biblioteca.

El conjunt documental de Biblioteques de l’Hospitalet conforma el fons únic de ciutat, accessible i consultable des de qualsevol biblioteca. Aquest conjunt documental és a l’abast de tothom per mitjà del préstec interbibliotecari .
En aquesta línia Biblioteques de l’Hospitalet manté diferents fons especials.
D’aquestes especialitzacions, les biblioteques procuren tenir el màxim possible de documents i els presenten de forma diferenciada de la resta de la col·lecció, al temps que miren de fer difusió entre les persones interessades.

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.