Les nostres Biblioteques

Jocs de taula

A la Biblioteca Bellvitge, oferim una gran selecció de jocs de taula per a totes les edats. Pots jugar-hi a la mateixa biblioteca o emportar-te'ls a casa. Amb una àmplia varietat de jocs disponibles, sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir i gaudir. Vine a visitar-nos i explora el món dels jocs de taula!

Bellvitge trivial

Benvingut/da al joc de trivial sobre Bellvitge. Descobreix els secrets i curiositats d'aquest encantador barri de l'Hospitalet mentre poses a prova els teus coneixements. Prepara't per descobrir o recordar coses sobre el barri!

Passaparaula

Back to 2006-2010

Passaparaula sobre les pel·lícules i sèries que van marcar època entre el 2006 i el 2010. Recorda els èxits d'aquest període mentre desafies els teus coneixements.

I tu, què en saps de la @BiblioBellvitge?

Posa't a prova amb el Kahoot per a infants

Kahoot sobre les biblioteques, un lloc màgic ple d'aventures i coneixements! Descobreix com funcionen les biblioteques, els llibres i altres recursos disponibles per a tu.

https://ja.cat/RepteCanallaKahoot

I tu, què en saps de la @BiblioBellvitge?

Posa't a prova amb el Kahoot

Repte Kahoot sobre conceptes de biblioteques. Aprofundeix en el món de les biblioteques, des de les seves funcions bàsiques fins als serveis avançats que ofereixen. Posarem a prova els teus coneixements sobre aquesta valuosa institució cultural.

https://ja.cat/RepteAdultsKahoot

On som

Xarxes de la Biblioteca Bellvitge

Connecta't amb la Biblioteca Bellvitge, segueix-nos al Facebook i a Twitter.