Les nostres Biblioteques

Jardins de la Biblioteca Can Sumarro

Adreça: C. Riera de l'Escorxador, 2 CP: 08901

Web: http://www.bibliotequeslh.cat/853074_1.aspx?id=1

Correu electrònic: bibcansumarro@l-h.cat

Telèfon: 934032082

Horaris:

  • De dilluns a divendres: de 15:30 a 20:30 hores
  • Dijous, divendres i dissabte: de 10:00 a 13:30 hores
  • Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  • Festius tancat

La Biblioteca Can Sumarro està ubicada a una antiga masia del S. XVI, remodelada com a equipament públic al districte centre de la ciutat, molt a prop del límit municipal amb Cornellà, pels arquitectes Josep Martorell, Oriol Bohigas i David MacKay. 

Va ser inaugurada el 23 d’abril de 1983, en conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Actualment, Can Sumarro està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

La biblioteca consta de dos edificis (àrea adults i infantil) i està envoltada per uns magnífics jardins.

Jocs de taula a la biblioteca Can Sumarro

La Biblioteca Can Sumarro posa a la vostra disposició una selecció de diferents jocs de taula adreçats a persones de totes les edats.

Podeu jugar a la biblioteca o endur-vos en préstec els jocs de taula. Per utilitzar els jocs només necessiteu el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Consulta el catàleg dels jocs de taula de la Biblioteca Can Sumarro.

Clubs de lectura

Temporada 2023-2024

Cartell de l’activitat

L'oferta de la Can Sumarro per la temporada 2023-2024 és la següent:

Club de lectura cafè i llibres

Un clàssic a la biblioteca. Lectures obertes a qualsevol autor i gènere, tant en català com en castellà. L'últim dimecres de mes, a les 16:00.

Omplir el formulari d'inscripció del club Cafè i llibres.

Club de lectura dels dissabtes

Vols participar en un club de lectura però no tens temps entre setmana? Vine al club dels dissabtes de la biblioteca Can Sumarro i podràs gaudir del plaer de la lectura compartida. Tercer dissabte de mes, a les 11:00.

Omplir el formulari d'inscripció del Club dels Dissabtes.

Club d'òpera

Xalar amb el món de l'òpera sense necessitat de coneixements previs és possible gràcies a aquest club que comença la seva segona temporada. Segon dijous, o divendres, de mes, a les 18:30.

Omplir el formulari d'inscripció del Club d'Òpera.

Si necessiteu més informació sobre algun club en particular, poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

Lots de llibres per a les escoles del barri

Amb l'objectiu d'apropar llibres i altres documents de la biblioteca als infants i la dificultat amb que es troben les escoles per venir a la biblioteca hem decidit apropar la biblioteca a l'escola amb el préstec de lots documentals.

  • Només cal que l’escola es posi en contacte amb la biblioteca (per correu electrònic, presencialment o per telèfon) i ens expliqui què necessita que li preparem ( tipus de material, temàtica, edat a la que van adreçats els documents...).
  • Que ens indiqui per quan temps necessiten el material (1 mes, 2 mesos, fins a final de curs) i la biblioteca entregarà el lot a l’escola (l’escola l'haurà de retornar a la biblioteca quan acabi el període de préstec).

Exposicions a la biblioteca

Ets un artista que vol exposar la seva obra? No saps per on començar?

La Can Sumarro et dona l’oportunitat de poder mostrar el teu art a la sala polivalent de la biblioteca.

Fotografia, pintura, dibuixos…?  No t’ho pensis!

Envian's un e-mail i et donarem més informació.

Bústia de retorn

La biblioteca disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents fora de l'horari d'atenció al públic.

Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri la biblioteca i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.

La Biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Pla d'acció

Si voleu conèixer les línies de treball de la biblioteca per aquest any, trobareu tota la informació al pla d'acció vigent.

On som

Xarxes de la Biblioteca Can Sumarro

Connecta't amb la Biblioteca Can Sumarro, segueix-nos al Facebook i a Twitter.