Les nostres Biblioteques

A partir del segon trimestre de 2018 la biblioteca Plaça d’Europa s’ha incorporat al projecte “De l’hort a la biblioteca”.

"De l’hort a la biblioteca" va néixer l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb aquest projecte. El 2015 "De l'hort a la biblioteca" es fa extensiu a 13 biblioteques més de la comarca. Ara, al 2018, ja som 19 les biblioteques del Baix Llobregat que hi participem.
El programa inclou tot un seguit d’activitats i recursos perquè els usuaris de les biblioteques coneguin els productes de proximitat i  temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat i puguin dur una vida més saludable.


Final del concurs fotogràfic de l'Hort  a la Biblioteca

Un cop rebudes totes les fotografies participants en el concurs organitzat per la biblioteca, el jurat ha deliberat i ha escollit, seguint criteris de producte, creativitat i originalitat, la fotografia guanyadora del plat creatiu amb productes de temporada de l’horta.

Moltes gràcies a totes les persones que han participat i han fet possible apropar i donar a conèixer els productes de proximitat que tenim aquí al Baix Llobregat.

Us deixem el recull de fotografies participants i la foto guanyadora.

On som

Xarxes de la Biblioteca Plaça Europa

Connecta't amb la Biblioteca Plaça Europa, segueix-nos al Facebook i a Twitter.