Les nostres Biblioteques

SALA INFANTIL DELS MÉS PETITS

Per a famílies de 0 a 3 anys

Per als mes petits, oferim una activitat per a famílies amb infants de 0 a 3 anys: El Biblioespai. L’Espai familiar a la Biblioteca.

Mensualment L’Espai Familiar de l’Associació Educativa Ítaca ens visita i organitzem una estona de contes, xerrada i cançons amb les famílies.
Cada sessió està dedicada a un tema i elaborem una guia amb informació sobre criança i recursos bibliogràfics.

Us adjuntem les guies que han estat elaborades per la Silvia Sobrino, cap de famílies de l’Espai Familiar i personal de la biblioteca.

Si voleu més informació, adreceu-vos al taulell d’infantil.

Constel·lacions literàries

Nova Galàxia Còmic Tecla!!!

Ja t'has llegit tota la bibliografia del teu autor preferit, i no saps per on continuar llegint? T'agrada un tipus de llibre en concret, però no saps com trobar-ho? Perds la paciència i el temps cercant títols als catàlegs?

Tenim una novetat que t'ajudarà. Visita la nova secció de constel·lacions literàries, on trobaràs diferents mapes que relacionen autors, llibres i gèneres literaris entre sí perquè puguis localitzar d'un cop d'ull el tipus de llibre que estàs buscant.

Clica els enllaços que acompanyen cada títol per descarregar-te el llibre directament de la plataforma eBiblio i comença a llegir des del teu dispositiu només amb un clic.

Consulta totes les constel·lacions en aquest llistat:

Lectures recomanades per cicles escolars 2023-2024

Lectures recomanades 2023-2024

Lectures recomanades per a tots els cicles de l’educació primària i 1r i 2on de l’ESO. Cliqueu sobre els títols dins l’enllaç pdf de sota per a més informació.

Recomanació del mes

Recomanació del mes

Aquí trobareu sempre grans llibres, per a grans lectors.

Els bibliotecaris recomanen

Recomanacions de la Biblioteca Virtual

Ho trobaràs dins del Ebiblio

On som

Xarxes de la Biblioteca Central Tecla Sala

Connecta't amb la Biblioteca Central Tecla Sala, segueix-nos al Facebook i a Twitter.